Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

EXKLUZÍVNA PREMIÉRA: Maduar s novým klipom - Saturday Party Time!

Maduar Zobraziť galériu (6)
Maduar

Topky.sk Vám prinášajú ako prvé na Slovensku nový klip skupiny Maduar ku skladbe Saturday Party Time. Už sedemnásty videoklip tejto slovenskej tanečnej legendy sa natáčal v decembri minulého roka v prostredí belických kúpeľov a partizánskeho klubu Infinity a je v ňom zachytená party zábava v rôznych obmenách - pool party, súkromná party, či večerná disco party s účasťou verejnosti - to všetko doplnené o viaceré tanečné epizódy.

Kým samotná skladba sa počas uplynulých 3 mesiacov uviedla veľmi dobre v českých i slovenských diskotékach a hlavne v českých rádiách (v piatich poslucháčskych hitparádach dosiahla pozíciu No.1), s novým klipom má maduar ďaleko väčšie plány. Okrem nasadenia do vysielania českých a slovenských hudobných TV staníc je pripravené aj zaradenie klipu na prestížne anglické a americké videokompilácie a tiež jeho promotion prostredníctvom viacerých hudobných kanálov vysielajúcich v obchodných centrách, nákupných strediskách, reštauráciach, kaviarniach a kluboch v USA.

A keďže sa členovia skupiny maduar cítili v Partizánskom počas natáčania veľmi dobre, rozhodli sa tam túto sobotu (30.1.) opäť vrátiť, aby nový prírastok do svojej diskografie aj pokrstili. Klip sa krstil za účasti asi 700 ľudí v diskotéke Infinity termálnou vodou z belických kúpeľov, krstnými rodičmi boli zástupcovia diskotéky (Ivan Bezák) a kúpeľov (Martina Griačová).

Skladba Saturday Party Time je pilotným singlom nového pripravovaného albumu skupiny Maduar s názvom 2kX, ktorého vydanie je naplánované na jeseň tohto roku. Okrem vydania svojho 8. albumu plánujú maduaristi v roku 2010 natočiť a vydať aj 2 single s videoklipmi a tiež zrealizovať 3. ročník česko - slovenského turné po diskotékach. Počas uplynulých rokov navštívilo ich 50 koncertov až 25 000 ľudí, v tomto roku plánujú vystúpiť až v 48 kluboch Čiech a Slovenska.

 

 Maduar - Saturday Party Time

  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu