Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Batthyány, Rytmus a iní v muzikáli Thank You Michael Jackson

V duchu celoživotného diela kráľa popu prichádza veľkolepý americko-slovensko-český muzikál Thank You Michael Jackson. Túto megašou o jeho živote bude sprevádzať kapela so špičkovými hudobníkmi z Ameriky pod vedením Tomiho Popoviča, stočlenný detský zbor, dvadsať najlepších imitátorov tanca a hviezdy slovenského a českého šoubiznisu.

Réžie sa ujal Karol Vosátko, choreografia príde spoza oceánu a roly v muzikáli neminú ani viacerých popredných slovenských hercov a spevákov. Diváci budú mať možnosť vidieť Petra Batthyányho ako úžasného tanečníka či rapera Rytmusa a množstvo iných.

Tvorcovia projektu venujú 5 eur z každej predanej vstupenky a tiež polovicu zo všetkých partnerských vstupov nadácii Slovensko bez bariér, Lige proti rakovine a detským domovom.

„Animus dedicanti, čiže úmysel darovať, je základným motívom celého muzikálu. Ním sa riadil počas života aj kráľ popu, obdaril svet svojou hudbou a nezabúdal ani na ľudí v núdzi. Radi by sme pokračovali v jeho šľapajach, preto si myslím, že darovať tisíce eur deťom a na boj proti chorobám sveta je vhodná myšlienka, ktorá môže niesť Michaelovo meno,“ uviedol autor projektu, kreatívec a producent Tomáš Balla. "Bude to jedna z najdrahších, ale aj spoločensky najcennejších produkcii, aké tu kedy vznikli,“ dodal výkonný producent Igor Suja.

Na premiére, ktorá bude 15. novembra 2009 v Bratislave, by sa mala zúčastniť aj Michaleova sestra Janet Jackson. Predstavenia sa budú niesť vo veľmi mimoriadnej nálade, s obrovskou úctou k životu a umeniu a hlavne v rámci myšlienky dobročinnosti. Predpredaj prvých 1000 vstupeniek na premiéru bude spustený exkluzívne v sieti Ticketportal 1. augusta 2009 o 08:00 ráno.

Viac informácií už čoskoro a na www.thriller.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu