Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Neuveriteľný príbeh: Interpol márne pátral po mafiánskom bossovi, zviedla ho vdova a udala!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ANTIOQUIA - V Kolumbii sa odohral príbeh, ktorý pripomína filmový scenár. Obchodník s drogami sa zamiloval do ženy, ktorá sa rozhodla infiltrovať do jeho života a priviesť ho za mreže. V minulosti jej totiž zabil partnera. Muža, po ktorom pátral Interpol, sa podarilo zadržať v polovici februára.

Kolumbijskej polícii sa podarilo zadržať Rubéna Daría Viloria Barriosa alias Juancha vďaka žene, ktorá sa rozhodla infiltrovať do jeho života. Po obchodníkovi s drogami pátral Interpol v rámci operácie Metropolitnej polície Montería. Juancho pôsobil v Córdobe a oblasti Urabá v Antioquii. 

Žena, ktorej meno bolo utajené, hľadala spôsob, ako sa priblížiť k Barriosovi, ktorý navonok vystupoval ako obchodník a pobožný človek. Podľa dostupných informácií je zodpovedný za smrť ženinho partnera. To bol zrejme hlavný dôvod, prečo sa rozhodla pomôcť pri jeho dolapení. 

 

Digno de una telenovela. 🚨❤️ La venganza por el asesinato de su novio fue el motivo por el cual una mujer decidió ‘infiltrarse’ en la vida de Ramón Darío Viloria Barrios, alias Juancho. Esta es la historia.

Posted by Diario El Comercio (Perú) on Sunday, February 26, 2023

V poslednom roku Juancho dostával vyhrážky, a preto sa odpojil zo sociálnych sietí. Láska k žene však bola jeho slabosťou, vďaka čomu polícia už od roku 2020 dostávala indície o jeho trestnej činnosti. Potvrdili to aj dôkazy, ktoré žena v utajení odovzdala úradom. Mužom zákona sa Rubéna podarilo zatknúť 11. februára. Podľa dostupných informácií sa podieľal na viacerých vraždách v San Carlos na začiatku roka a v San Bernardo del Viento a Chinúall v Cordobe. Obyvatelia obce, v ktorej býval, neverili tomu, čo sa deje, keď ho polícia označila za jedného z najväčších propagátorov siete obchodovania s drogami a koordinátora multi-zločineckej štruktúry vrážd a vydierania v subregióne Urabá a Córdoba.

Viac o téme: KolumbiaInterpolRamón Darío Viloria BarriosObchod s drogami
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu