Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Ukrajinka (33) má najväčšie líca na svete: Podstúpila ďalší zákrok! Extrémne FOTO... toto má byť pekné?

(Zdroj: Instagram/justqueen8888)

KYJEV - Anastacia Pokreshchuková (33), ktorá tvrdí, že má najväčšie líca na svete, podstúpila ďalšie operácie upravujúce jej vzhľad. Hovorí, že jej je jedno, že ľudia kritizujú to, ako bizarne vyzerá. Do svojich estetických vylepšení investovala už množstvo peňazí.

Žena s ružovými vlasmi a najvýraznejšími lícnymi kosťami na svete si prednedávnom nechala ešte viac vyplnť tvár v snahe udržať si svoj extrémny vzhľad. Anastacia, ktorá pochádza z Ukrajiny, sa podrobila už množstvu výplňových injekcií tváre i ostatných častí tela, píše Mirror.

O procedúrach, ktoré podstúpila, informuje na svojich sociálnych sieťach. Naposledy jej anestéziológ vstrekoval tekutinu priamo do spodnej čeľuste, pod lícne kosti, pričom je vidieť, ako sa trhá bolesťou. Ukrajinka sa vybrala cestou skrášľovacích a chirurgických zákrokov vo veku 26 rokov. Doteraz ju to stálo tisíce eur.

Pokreshchuková pre svoj neprirodzený vzhľad čelí najrôznejším reakciám. Mnohí ľudia pri pohľade na ňu len neveriacky krútia hlavou. Ona ale tvrdí, že miluje, ako vyzerá a nenechá sa strhnúť negatívnymi komentármi. "Po tom, čo som si dala injekcie a videla zmeny na svojich lícach, zamilovala som sa do nich. Chápem, že pre iných ľudí vyzerajú divne, ale mne to nevadí," povedala. 

Viac o téme: Anastacia PokreshchukNajväčšie líca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu