Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hotelový hosť si objednal raňajky na izbu: Keď uvidíte, čo mu priniesli... to je zlý vtip!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

STAFFORDSHIRE - Anglické raňajky sú povestné svojou sýtosťou. Tvoria ich slanina, vajcia, klobása, fazule v rajčinovej omáčke, prípadne ďalšie ingrediencie a toast. To, čo dostal jeden turista v anglickom hoteli, však malo ďaleko od toho, na čo je doma zvyknutý.

Muž, ktorý bol ubytovaný v rezorte Alton Towers v grófstve Staffordshire, vyvolal na sociálnych sieťach búrlivú diskusiu po tom, čo zdieľal fotku hotelových "plnohodnotných" anglických raňajok. Tie pozostávali z párkov, niekoľkých plátkov slaniny, volského oka, ktoré niekto takmer zabudol na panvici, kúsku toastu a fazule v hrnčeku. To všetko bolo podávané na kuse kartóna.

 "Je pravda, že toto je vaša izbová služba, ktorá dodáva kompletné anglické raňajky vo vašom hoteli? Nemôžete to podávať na tanieri?" pýtajú sa ľudia v komentároch pod príspevkom. "Nie, nie, nie, ako podávate raňajky, nezáleží na raňajkách šampiónov. Fazule v hrnčeku, chýbajúce ingrediencie, pochybne vyzerajúce párky... paródia," okomentoval fotku ďalší. Iní užívatelia raňajky označili jednoducho za nechutné a uviedli, že im je z nich smutno. 

Viac o téme: HotelAnglické raňajky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu