Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Keanu Reeves prehovoril o paranormálnom zážitku z detstva: Vidieť to, čo on... hneď by ste zutekali

Keanu Reeves
Keanu Reeves (Zdroj: SITA)

WASHINGTON - S nevysvetliteľnými javmi majú skúsenosti mnohí z nás, aj známe celebrity. Obľúbený herec Keanu Reeves sa prednedávnom podelil o svoj paranormálny zážitok z detstva. Nebolo to pritom prvýkrát, čo si na nezvyčajný jav spomenul. Očividne doteraz má pochybnosti o tom, čo vlastne vtedy videl.

Hviezda kultového filmu Matrix opísala počas ankety "Ask Me Anything" na Reddite paranormálny zážitok z detstva. "Keď som bol malý chlapec, bol som v izbe s opatrovateľkou a zdalo sa mi, že som vo dverách videl ducha. Pozrel som sa na ňu, vyzerala naozaj vystrašene," píše Unilad. Túto spomienku 58-ročný herec podrobnejšie opísal už v minulosti, konkrétne počas rozhovoru s Jimmym Kimmelom v roku 2014. 

"Mal som šesť alebo sedem rokov a práve sme sa vrátili z Austrálie. Renata, naša opatrovateľka, bola v spálni, moja sestra spala, ja som sa len tak pofľakoval. Boli tam dvere a zrazu cez dvere zamávala bunda, prázdna bunda bez tela, nôh. Potom zmizla," uviedol Reeves. Ako dieťa si v tej chvíli pomyslel, že to bolo zaujímavé. "Pozrel som sa na Renatu a zbadal jej vydesenú tvár. Tak som si povedal: 'Ó, wau, takže to bolo skutočné'."
 

Viac o téme: DuchKeanu ReevesParanormálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu