Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Neuveríte, koľko má táto žena rokov: Prezradila bizarné tajomstvo svojho super vzhľadu

Ajda je ženou mnohých tvárí Zobraziť galériu (4)
Ajda je ženou mnohých tvárí (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Ajda Pekkanová, ktorá je od roku 1970 vďaka účinkovaniu v úspešných filmoch slávnou ikonou Turecka, odhalila tajomstvo, ktoré stojí za jej príťažlivým a mimoriadne mladistvým vzhľadom. Čomu za to vďačí? Pohybu, pitiu vody a predovšetkým svojej diéte.

71-ročná speváčka v rámci rozhovoru pre miestne médiá prezradila tajomstvo svojho mlado vyzerajúceho vzhľadu. Povedala, že okrem pravidelnej návštevy posilňovne, cvikov na spevnenie poprsia a omladzujúcich spa kúpeľov vo Švajčiarsku ju v dobrej kondícii udržiava aj "zdravé stravovanie".

FOTO Neuveríte, koľko má
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Ajda uviedla: "Som veľmi opatrná v tom, čo jem. Nemôžem tvrdiť, že sa, čo sa týka jedla, nejako limitujem. Mám rada ryby a kebab." K mladistvému vzhľadu jej dopomáha aj dostatok pohybu a pitie vody. "Veľa kráčam a pijem veľa vody. Nedokážem si predstaviť život bez vody. Každé ráno s pohárom vody vypijem medovo-citrónovú zmes so zázvorom."

FOTO Neuveríte, koľko má
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Turecká speváčka bola minulý rok označená za jednu zo štyroch najvplyvnejších žien Turecka. Vďačí za to najmä svojmu vzhľadu, ktorý je inšpiráciou pre stovky žien. "Nikdy som sa nechcela stať modelom nádhernej ženy. Ale vždy som sa o svoje telo starala. Genetika a šport však zohrávajú tiež veľkú rolu," dodala Pekkanová. 

FOTO Neuveríte, koľko má
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Vek nie je pre speváčku žiadny problém, práve naopak, Ajda stále túži po dieťati. S americkými a indickými doktormi vraj už prekonzultovala možnosti umelého oplodnenia. Je teda jasné, že by sa rada stala matkou. 

Viac o téme: DiétaMladistvý vzhľadSpeváčka Ajda pekkan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu