Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Štvornásobný olympionik Jevgenij Pljuščenko sa stretol s naším štvornásobným olympionikom Milanom Jagnešákom

Jevgenij Pljuščenko Zobraziť galériu (7)
Jevgenij Pljuščenko (Zdroj: PR)

Prvý až tretí december 2016 bude na Slovensku v znamení jediného Pána ľadu Jevgenija Pljuščenka. Ten sa predstaví so svojou krasokorčuliarskou show postupne v Košickej STEEL ARÉNE, Žilinskej DOXXbet ARÉNE a na ZIMNOM ŠTADIÓNE vo Zvolene.

So sebou privezie i ďalšie známe mená ako napríklad posledná víťazka zimných OH v Soči – krehulinká Adelina Sotniková.  Jej pozdrav divákom na Slovensku nájdete na : https://www.facebook.com/212Sro/  Vstupenky ktoré ubúdajú je ešte možné zakúpiť v sieti  ​.

V októbri  sa konalo v talianskej Verone obrovské multi show za účasti Karoliny Kostner, Stephana Lambiela, Andeu Bocelliho a Jevgenija Pljuščenka.  Predstavenie sa konalo v aréne, ktorá bola otvorená v roku 30. Dokonalé dekorácie, výprava a aparatúra sú pre diváka vždy zárukou kvality predstavenia už od čias cisárov i dnes. 

Pri nedávnej návšteve Jevgenija Pljuščenka sa z technických dôvodov organizátorovi predstavení na Slovensku nepodarilo usporiadať stretnutie Jevgenija Pljuščenka a Milana Jagnešáka, ktorý je dnes už i kandidátom na prezidenta SOV.  Obaja sa ako športovci zúčastnili zimných Olympijských hier v Salt Lake City 2002, Turíne 2006, Vancouveri 2010 a Soči 2014. Obaja sú legendami športu, jeden na korčuliach a druhý v boboch.  Milan Jagnešák,  spoločne s Petrom Lednárom, členom rádu Maltézskych rytierov KMFAP, prijali záštitu nad predstaveniami na Slovensku. Predstavenie vo Verone sa stalo miestom, kde sa títo traja stretli a pohovorili o pripravovaných predstaveniach na Slovensku.

JEVGENIJ  PLJUŠČENKO
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: PR)

Milan i Jevgenij sa pousmiali nad tým, že už toľko krát boli na spoločnom mieste a ešte sa nestretli. Obaja športovci prešli i na tému čo ďalej. Ani jeden sa jasne nevyjadril, či doplnia k svojim štyrom účastiam na OH i piatu účasť, čim by skompletizovali znak OH, teda 5 kruhov. Najvážnejšie je zdravie, ak dovolí, pravdepodobne sa stretnú aj v roku 2018 na zimných OH v Pchjongčchangu.  Jagnešák predstavil Pljuščenkovi svoj projekt s názvom VRÁŤME ŠPORTU TVÁR. Pripravuje v nej starostlivosť o športovcov, ktorí už skončili s športovou kariérou a potrebujú pomoc pri zaradení sa do bežného života. Pljuščenko ho v tomto konaní podporil a dohovorili sa, že pri exhibíciách začiatkom decembra na Slovensku túto tému ešte preberú. Veď obaja možno pred, alebo po nadchádzajúcej zimnej olympiáde  skončia so športovou kariérou definitívne a na vlastnej koži zažijú, aké to je zaradiť sa do bežného života.

Jevgenij Pljuščenko pozdravuje na Slovensko a pozýva všetkých na svoje show prvé tri dni decembra PÁN ĽADU 2016 v Košiciach, Žiline a Zvolene. 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu