Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nitrianski volejbalisti vstúpili do novej sezóny: VKP Bystrina chce obhájiť titul majstra

Tím VKP Bytrina SPU Nitra Zobraziť galériu (3)
Tím VKP Bytrina SPU Nitra (Zdroj: Foto: miš)

BRATISLAVA - Pred rokom zmenil volejbalový klub Bystrina z Nitry svojho majiteľa a získal historický titul majstra Slovenska. Hráči sú v tejto sezóne vystavení výzve, aby významný titul obhájili. V kádri došlo k niekoľkým zmenám, aby sa ich herný prejav ešte viac zdokonalil. Za svoj úspech sú vďační aj pramenitej vode.

"Čaká nás náročná sezóna plná výziev. Ziskali sme historický titul majstra Slovenska a očakáva sa od nás, aby sme kvality potvrdili aj v tejto sezóne. A my neplánujeme ústup z pozície, hoci titul obhájiť je oveľa ťažšie, ako ho získať," uviedol Martin Kraščenič, majiteľ VKP Bystrina SPU Nitra na tlačovej besede. 

Zmeny v kádri

Pred sezónou 2016/2017 došlo v mužstve k zmenám na kľúčových postoch. "Pribudli noví hráči, ktorí by mali doplniť mozaiku tak, aby sa náš herný prejav zdokonalil a aby sme výkonnostné prestroje z minulej sezóny čo najviac eliminovali. Máme vyrovnaný káder a kvalitatívna latka je nastavená vysoko. V každom prípade by sme chceli hrať finále a znova zabojovať o extraligový titul. Po úvodných prípravných zápasoch môžem skonštatovať, že boj o titul je veľmi reálny cieľ," prezradil tréner VKP Bystrina Nitra Marek Kardoš. 

Nitrianski volejbalisti vstúpili do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: miš)

Najväčšími konkurentmi bude pre nitriansky klub Prešov, Komárno a Prievidza. Či sa dohady potvrdia, ukáže samotná súťaž. V reprezentácii si našli miesto mladí hráči. "V našom klube sme s nimi spolupracovali iba rok. Touto cestou by sme sa chceli uberať aj ďalej, to je klubová stratégia. Priniesť slovenskému volejbalu čo najaktívnejších hráčov," dopnil tréner Kardoš.  

Nitriaski volejbalisti sa v piatok premiérovo predstavili v pohárovej Európe MEVZA. Pohárové duely zavítajú pred Vianocami aj do domácej mestskej haly v Nitre. V druhej časti sezóny si klub pripomenie 65. výročie vzniku. "Myslím si, že ovocie prinesie aj spolupráca s VKP, a to nie len posilnením kádra a zvýšením konkurencie v tíme mužov. Má širší rozmer, týka sa skvalitnenia práce s mládežou na domácej liahni talentov. Náš cieľ sa nemení, budeme sa ho snažiť napĺňať aj v nastávajúcej sezóne," uistil majiteľ klubu a vytýčil tri ciele, ktorými sú vrátiť do Nitry kvalitný volejbal, prilákať do Nitry čo najviac fanúšikov a oprášiť úspechy klubu. 

Nitrianski volejbalisti vstúpili do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: miš)

Exkluzívnym partnerom volejbalového klubu je pramenitá voda Bystrina

Nitrianskych volejbalistov podporuje pramenitá voda Bystrina."Nitra má za sebou skvelú volejbalovú sezónu a Bystrina zasa úspešný rok. Úprimne sa priznám, že spojením s nitrianskym volejbalom sa nám podaril skvelý obchodný ťah. Bystrina je súčasťou tímu, ktorý sa stal majstrom Slovenska a jeho meno dokonca nesie v názve," povedal Dušan Pangrác zástupca exkluzívneho partnera obchodnej značky Bystrina a doplnil: "Bolo by hriechom nepokračovať v tejto prospešnej spolupráci, preto pramenitá voda Bystrina bude naďalej podporovať tento úspešný projekt." 

 

Viac o téme: VolejbalBystrina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu