Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prorok, ktorý predpovedal veľké zemetrasenie, opäť prehovoril: Hrozí ďalšia katastrofa!

Frank Hoogerbeets Zobraziť galériu (2)
Frank Hoogerbeets (Zdroj: Facebook/Frank Hoogerbeets)

AMSTERDAM – Intuícia samozvaného holandského proroka Franka Hoogerbeetsa sa opäť prebudila. Muž, ktorý údajne predpovedal posledné ničivé zemetrasenia, teraz varuje pred ešte väčšou katastrofou.

Frank Hoogerbeets tvrdí, že planéty neveštia nič dobré. Na Zemi by mohlo opäť dôjsť koncom týždňa k strašidelnému pohybu litosferických dosiek. Podľa Express.co.uk by sme sa mali pripraviť na ďalšie veľké otrasy, minimálne v podobe konšpirácií.

Tajomný Nostradamus: Päť menej známych faktov, ktoré ste o tomto prorokovi nevedeli

Napriek znepokojujúcim víziám Hoogerbeetsa vedci neberú vážne. Tvrdia, že postavenie planét nemá žiadny vplyv na seizmickú aktivitu. Aj keď prorokovi všetky veštby nevyšli, sebavedomo upozorňuje na blížiacu sa katastrofu.

Hoogerbeets suverénne vyhlásil, že na svojich aprílových videách predpovedal sériu posledných štyroch ničivých zemetrasení, ktoré zasiahli Japonsko, Filipíny, Pacifik a Mjanmarsko. Teraz mystik tvrdí, že vďaka postaveniu Venuše, Slnka a Jupitera v interakcii s Merkúrom, Venušou a Neptúnom môže k ďalšiemu veľkému zemetraseniu dôjsť ešte dnes alebo zajtra. Hrôzostrašné zemetrasenie siedmeho stupňa Richterovej stupnice sa podľa neho objaví do 25. apríla 2016.

Prorok, ktorý predpovedal veľké
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Viac o téme: ProrokZemetrasenie Frank Hoogerbeets
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu