Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pasažier onemel od šoku: Letel nad Oblasťou 51 a zbadal záhadné čudo, FOTO ako dôkaz

Kde sa tam ten disk vzal? Zobraziť galériu (2)
Kde sa tam ten disk vzal? (Zdroj: mufon)

WASHINGTON - Neďaleko známej Oblasti 51 v Nevade sa podarilo odfotiť záhadný objekt, ktorého pôvod zatiaľ ostáva neznámy. Ide o mimozemské plavidlo, ktorého existenciu sa snažia americké úrady zatajiť?

Pasažier letu spoločnosti American Airlines z kalifornského San Jose do Houstonu vTexase zažil poriadny šok, keď sa počas letu nad oblasťou známou ako Area 51 pozrel von z okna. V púšti totiž zbadal oslepujúce jasné svetlo, ktoré vychádzalo z obrovského disku na zemi. 
 
 
Záhadný objekt odfotil na halásil neziskovej organizácii Mutual UFO Network (MUFON), ktorá sa zaoberá vyšetrovaním neidentifikovateľných lietajúcich objektov. "Pozrel som dolu a uprostred púšte uvidel veľký strieborný disk. Do vzduchu vystreľoval jasné žiarivé svetlá, ktoré oslepovali," povedal cestujúci, ktorý vraj celkovo spravil šesť fotografií, no potom sa záhadne jeho mobil, ktorý mal plne nabitý, vybil.  
 
Pasažier onemel od šoku:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: mufon)
 
Kapitán lietadla sa o disku nezmienil a rovnako ho podľa všetkého nepostrehol ani nikto ďalší z prítomných pasažierov na palube. Pôvodne si mladík myslel, že by to mohol byť satelit, no teraz si už nie je ničím istý a necháva to na každého interpretácii. 
 
Oblasť 51 predstavuje názov pre americkú vojenskú základňu v nevadskej púšti, ktorej existenciu vláda priznala len pred dvoma rokmi. Ide o "tajnú" základňu slúžiacu na experimenty letectva v súvislosti s novými technológiami, no podľa mnohých konšpirácií tu skúmajú havarované mimozenské kozmické lode a ich posádku. 
Viac o téme: NevadaUfoMimozemšťaniaOblasť 51
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu