Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

NASA má vraj tajný plán, ako ovládnuť ľudstvo: Štyri kroky na nastolenie nového svetového poriadku

Ilustračné foto Zobraziť galériu (5)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

WASHINGTON - Keď sa nad čínskym mestom zjavili záhadný obraz čiernych mrakodrapov, nikto si to nevedel vysvetliť. Vedci upokojovali verejnosť so slovami, že šlo o fatamorgánu. No teraz sa objavilo podozrenie, že všetko má na svedomí tajný projekt NASA.

Pred niekoľkými dňami sa nad Čínou objavili záhadné mraky a v nich obraz čiernych mrakodrapov. Experti všetky konšpirácie zmietli zo stola tým, že išlo len o akúsi ilúziu, fatamorgánu. No čoraz viac silnie podozrenie, že "prelud" je výsledkom tajného projektu Národného úradu pre letectvo a vesmír nazvaného Blue Beam (Modrý lúč). 

Teóriu ako prvý rozpracoval už v roku 1994 kanadský investigatívny novinár a konšpiračný teoretik Serge Monast, ešte pred zverejnením svojej knihy Projekt Modrý lúč. Tvrdil, že NASA a OSN plánujú vytvoriť nový svetový poriadok pomocou technologicky simulovaného ovládania mysle s cieľom sformovať náboženstvo nového veku. Podľa Monasta, ktorý zomrel v roku 1996, to bol totiž jediný možný spôsob, ako zabezpečiť nastolenie celosvetovej diktatúry. Kanaďan špekuloval, že realizácia Modrého lúču by prebiehala v štyroch rôznych krokoch: 

KROK 1 - Prehodnotenie všetkých archeologických poznatkov

Monast bol presvedčený, že NASA chcela zdiskreditovať všetky existujúce náboženstvá prostredníctvom prehodnotenia, či lepšie povedané vyvrátenia, doterajších archeologických poznatkov. "NASA bude tvrdiť, že objavy, na základe ktorých sa určili základné doktríny všetkých hlavných svetových náboženstiev, boli pochopené nesprávne. Nová teória predloží dôkazy, ktoré de facto poprú tieto náboženstvá, v dôsledku čoho bude ľahšie nalákať ľudí na náboženstvo nového veku," vyhlásil. 

NASA má vraj tajný
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: thinkstock.com)

KROK 2 - Gigantická šou s 3D holografickými projekciami

Druhým stupňom pri vytváraní nového svetového poriadku sa stane obrovská vesmírna šou, ktorá bude premietať holografické 3D obrázky a zvuky s cieľom presvedčiť ľudí, aby začali veriť v nového boha. Prehliadka sa dostane do rôznych častí sveta, pričom bude prispôsobená prevažujúcej náboženskej viere v danom regióne. Stúpenci rôznych vyznaní budú oklamaní a stanú sa svedkami "návratu svojho Mesiáša" v okázalej a realisticky pôsobiacej udalosti. Stručne povedané - vymývanie mozgov. "Tento boh bude vlastne antikrist, ktorý bude tvrdiť, že naše náboženstvá obrátili brata proti bratovi, národ proti národu. Preto sa bude snažiť všetky náboženstvá potlačiť a zrušiť, aby vydláždil cestu zlatému veku," pokračuval Serge. 

NASA má vraj tajný
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: thinkstock.com)

KROK 3 - Telepatická obojsmerná komunikácia

Od tohto momentu veci začínajú vyzerať naozaj hrozivo. Monest predpokladal, že NASA začne využívať nízke frekvencie rádiových vĺn na to, aby dokázalo s ľuďmi komunikovať telepatickou formou v snahe obrátiť ich na svoju vieru. Telepatia bude slúžiť ako forma kontroly mysle a prinúti ľudí, aby si mysleli, že s nimi komunikuje samotný boh. 

NASA má vraj tajný
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: thinkstock.com)

KROK 4 - Univerzálne nadprirodzené prejavy

Posledným krokom sa stane vytvorenie chaotickej udalosti, po ktorej budú ľudia tak zúfalí, že dobrovoľne akceptujú nový svetový poriadok. "Tou udalosťou môže byť buď presvedčenie, že na ľudstvo sa chystajú zaútočiť mimozemšťania, ktorí napadnú každé väčšie mesto alebo krajinu. Druhou je snaha presvedčiť kresťanov, že pred brutálnym satanským útokom ich zachráni jedine Boží zásah zo strany dobrých mimozemšťanov. A poslednou treťou bude zmest elektronických a nadprirodzených síl. Satanskí duchovia dovedú populáciu na pokraj zúfalstva, ktoré ľudia ukončia buď samovraždou, vzájomným vyvraždením, alebo skončia s trvalou psychickou poruchou."

NASA má vraj tajný
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: infiniteunknown.net)

Existujú nejaké dôkazy o pravdivosti teórie Modrý lúč?

Podľa viacerých teoretikov jednoznačne áno. Tí pripomínajú rok 2012, kedy Zemou v priebehu len dvoch dní otriaslo 39 zemetrasení. Seizmológ Gheorghe Marmureanu pred časom poznamenal, že bol vtedy veľmi zmätený. "Niet pochýb o tom, že sa deje niečo zlé. Ide o príliš mnoho zemetrasení za tak krátky čas. Ešte ani dnes niekedy nedokážeme vysvetliť súčasné vedecké poznatky." Spustenie prvej fázy by mal zas potvrdzovať nedávny objav údajného hrobu a pozostatkov Ježiša Krista. 

Druhá fáza má vraj najpresvedčivejšie dôkazy v podobe množstva pozorovaní "hologramov" na oblohe v rôznych častiach sveta. Okrem toho posledného v Číne môžeme spomenúť údajné zjavenie krucifixu a humanoida na nebi. 

Dokázať existenciu tretieho kroku je už ťažšie. No pravdou je, že americká vláda už dlhší čas pracuje na vyvinutí komunikácie bez použitia reči, k čomu má dopomôcť analýza nervových signálov. Vraj sa im už podarilo pomocou telepatie kontrolovať končatiny opíc. Ani o poslednom kroku neexistuje žiadny zásadný dôkaz. No prípadov, kedy paranormálni vyšetrovatelia údajne nahrali hlasový záznam duchov, je neúrekom. 

Celý tento koncept možno považovať za bláznivý nápad jedného bláznivého Kanaďana. No pravdou je, že len dva roky po tom, čo svet prvý raz informoval o projekte Modrý lúč, záhadne umrel na infarkt. 

Upozorňujeme, že tento článok je založený na konšpiračnej teórii jedného človeka, a preto ho, prosím, aj tak chápte.

 

Viac o téme: Tajná misiaNASAModrý lúčNový svetový poriadok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu