Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Muža v lese takmer napadol ozrutný medveď: Pozrite sa, akým trikom sa pred ním ubránil!

Muž si zobral príklad od zvierat
Muž si zobral príklad od zvierat (Zdroj: Youtube/Entertaiment Tube)

JÄMTLAND - Ralph Persson bol práve vonku a trénoval svojho loveckého psa, keď sa odrazu z hustého lesa vynoril medveď a rozbehol sa smerom k nemu. Muž nespanikáril a zobral si príklad od divo žijúcich zvierat. Jeho metóda bola taká účinná, že medveď si svoj útok okamžite rozmyslel.

Švéd sa na pár sekúnd ocitol zoči-voči smrteľnému nebezpečenstvu. Medveď hnedý, ktorý žije aj v našich končinách, sa k nemu rozbehol, aby neznámeho cudzinca vyhnal zo svojho teritória. Ralph však sebe objavil kus divočiny, nezľakol sa a medveďovi ukázal svoju dominanciu. Zdvihol ruky hore nad hlavu tak, aby vyzeral vyšší a začal z plného hrdla revať. Zmätený medveď sa ho zľakol a radšej sa dal inštinktívne na útek.

Zúrivý útok medveďa: Nataliu (55) pochoval zaživa, chcel si ju nechať na večeru!

„Kričal som, koľko som len vládal a snažil som sa urobiť čo najväčším,“ povedal o svojom triku Škandinávčan, ktorý si ho osvojil z pozorovania vtákov, uviedol Mirror. „V minulosti som videl, ako žeriavy zahnali medvede vystretím krídel,“ dodal Ralph, ktorý tvrdí, že ho zachránili bohaté skúsenosti z prírody a zároveň priznal, že sa dostal k medveďovi až priveľmi blízko, čím pravdepodobne vyvolal jeho útok. „Prekročil som hranicu. Pred zvieratami musíte mať rešpekt,“ vysvetlil Severan.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu