Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hrozný výjav v ruskej reštaurácii: Hostia bojovali s medveďom, odtrhol dievčaťu (24) ruku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

MOSKVA - Medveď, držaný ako atrakcia v jednej reštaurácii v sibírskom Tomsku, vážne zranil dvadsaťštyriročnú ženu, ktorá si šelmu v klietke asi priala pohladiť. Oznámili to miestne médiá s odvolaním sa na záchranárov. Očití svedkovia tvrdia, že medveď vraj opitému dievčaťu odhryzol celú ruku. "To doteraz nemôžeme potvrdiť, dievča je v nemocnici a lekári doteraz neoznámili žiadne informácie," uviedla polícia.

Turisti zostali v šoku: Začuli krik, pribehli bližšie a uvideli, ako im medveď roztrhal kamaráta!

K nešťastiu došlo v nedeľu ráno v podniku Goar, špecializovanom na šašlik (mäso grilované na špíze). Mladá žena, zatiaľ čo jej spoločník objednával jedlo, vsunula ruku do klietky, a medveď zareagoval útokom.

Majiteľ podniku Šavarš Tačatjan novinárom povedal, že ženu okrem muža sprevádzalo asi dvoj- až trojročné dieťa. Aby sa dostala ku klietke musela preliezť cez 1,5-metrové ohradenie s varovaním pred nebezpečenstvom.

"Medveď (žene) urval ruku až po rameno, zatiaľ čo ľudia sa snažili dievča dostať z pazúrov zvieraťa," vykreslil jeden zo svedkov podľa serveru newsru.com.

Podľa policajtov sa spoločník dievčaťa snažil zastaviť tepnové krvácanie. Pacientka sa teraz nachádza na jednotke intenzívnej starostlivosti, jej stav úrady označili za stabilizovaný.

V klietke je držaný pár medveďov, samec a samica. Zatiaľ nie je jasné, kto z nich ženu poranil, nejasný je aj ďalší osud šeliem.

Viac o téme: Medveďútok RuskoTomsk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu