Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Tesne pred smrťou výskumník ukázal tajné FOTO: Mimozemšťania žijú medzi nami!

Boyd Bushman doma ukrýval usvedčujúce fotografie Zobraziť galériu (4)
Boyd Bushman doma ukrýval usvedčujúce fotografie (Zdroj: YouTube)

TUSCON - Bývalý výskumný inžinier americkej spoločnosti Lockheed Martin na výrobu lietadiel a leteckých technológií sa na dôchodku rozhodol rozprávať o svojom stretnutí s mimozemšťanmi. Celá jeho výpoveď je zaznamenaná na videu. Cudzinci z planéty Quintumnia sa dožívajú až 230 rokov a na nohách majú plávacie blany!

Boyd Bushman, ktorý zomrel v auguste vo veku 78 rokov, pri rozhovore s nezávislým leteckým inžinierom Markom Q. Pattersonom vyhlásil, že bol v kontakte s mimozemšťanmi, pričom mu ukázal usvedčujúce fotografie. Tie vznikli počas jeho pobytu na základni amerického letectva v Južnej Nevade v slávnej oblasti Area 51, ktorá je povestná komunikáciou s mimozemskými civilizáciami.

Tesne pred smrťou výskumník
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

 
Mimoplanetárni cudzinci sa podľa Bushmana dožívajú asi 230 rokov! Výskumník opísal ufónov ako bytosti nižšie ako jeden a pol metra s dlhými nohami a plávacími blanami z planéty Quintumnia, z ktorej let na Zem trvá až 45 rokov! Na prepravu používajú ufo, ktoré má v priemere 11,5 metra.

Tesne pred smrťou výskumník
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Vesmírni cudzinci sa podľa inžiniera rozdeľujú na dva základné typy – na tých, ktorí kradnú dobytok a na tých, ktorí majú s ľuďmi lepší vzťah a správajú sa ako „farmári“. Osemnásti z nich dokonca tajne pracujú vo vybraných zariadeniach Spojených štátov!

Tesne pred smrťou výskumník
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

 
Bushman dal cudzincom úlohu, ktorá by mohla spôsobiť vedecký prevrat – požiadal ich o fotografiu planéty, z ktorej prileteli a tvrdil, že takéto fotografie mu dali! Na videu, ktoré Patterson v októbri zverejnil na Youtube, Bushman tesne pred smrťou odhalil pravdu, ktorú si dlho nechával pre seba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu