Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šaolinský mních chce u nás vybudovať kláštor

Shi DeLon chce na Slovensku vybudovať šaolinský kláštor, kde bude vyučovať liečebnú metódu čchi-kung. Zobraziť galériu (2)
Shi DeLon chce na Slovensku vybudovať šaolinský kláštor, kde bude vyučovať liečebnú metódu čchi-kung.

BANSKÁ BYSTRICA - Šaolinský mních Shi DeLon (54) uvažuje o vybudovaní kláštora v Banskej Bystrici. Má tu žiakov a niekoľko rokov vedie semináre, na ktorých učí ľudí, ako ich vlastné telo môže vyliečiť každú chorobu či zbaviť sa závislosti.

„Slovensko je v strede Európy, sú tu milí ľudia a je tu pomerne lacno,“ odôvodňuje svoj plán tajuplný Shi De-Lon (54), ktorý vraj zbavil chorôb a závislostí mnoho ľudí. Pacientom pomáha pomocou čchi-kung, čo je čínska liečebná metóda stará asi 8-tisíc rokov. Shi De-Lon počas stretnutia uvedie pacienta do stavu úplného uvoľnenia tela a mysle. „Ja pacienta neliečim, jeho telo sa lieči samo,“ bráni sa označeniu „liečiteľ“ šaolinský mních. Pacientovo telo počas cvičenia naštartuje samoliečiaci proces tým, že vylučuje hormóny, ktoré pomáhajú odstrániť chorobu alebo závislosť.

Šaolinský mních chce u
Zobraziť galériu (2)
„Je to kombinácia správneho dýchania, pohybov chrbtice a práce s energiou,“ snaží sa o vysvetlenie Shi DeLonova žiačka Ivana Kýpeťová(29)z Banskej Bystrice. Pacienti sa počas liečenia poddávajú neprirodzeným pohybom, trasú sa, niekedy plačú či vybuchujú do smiechu. Na naštartovanie samoliečiaceho procesu so Shi DeLonom treba absolvovať niekoľko cvičení v cene pár sto korún. Pacientov prijíma tento mních na základe osobných kontaktov. Na Slovensku má Shi DeLon asi dvesto žiakov, preto tu chce založiť šaolinské centrum, ktoré sa bude venovať liečbe a výučbe liečebnej metódy čchi-kung.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu