Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Neuveríte, čo vám v tomto clube dajú do drinku!

CLUB Master 77 Zobraziť galériu (6)
CLUB Master 77 (Zdroj: PR)

Dodržiavať pitný režim aj párty režim je v lete dôležité. Hudba, tanec, pláž a drinky... Ale tomu, čo nájdete v „signature“ drinku, nebudete veriť.

V Bratislave otvorili minulý týždeň v piatok prvý pop-up plážový club. Club Master 77 otvára svoje brány vždy v piatok na Magio Pláži. A práve v tomto clube vám namiešajú drink, do ktorého pridávajú červené ľadové kocky! Ak by si niekto myslel, že sa jedná o zmrazenú, na červeno zafarbenú vodu, je na omyle. Tento „ľad“ v drinku nielen super vyzerá, ale dodáva drinku nezameniteľnú chuť. Je vyrobený z brusnicového džúsu a grenadíny. Rozhodne stojí za ochutnanie!

Drink je namiešaný z poctivej slovenskej Goral Vodky MASTER, ktorá povyhrávala veľa cien za kvalitu a v r. 2011 bola najoceňovanejšou vodkou v Európe.

Keď to tam pôjdete omrknúť, pýtajte si Goral Master Red Cube. Okrem toho tam majú 6 ďalších originálnych koktejlov, ktoré si môžete objednať jedine v clube Master 77! Oplatí sa vyskúšať.

Okrem unikátnych a originálnych drinkov je v clube Master 77 elektrizujúca atmosféra už od obeda. DJ hrá už od obeda a každú hodinu zvyšuje hlasitosť hudby, možete sa pridať k tanečniciam a zatancovať si v bazéne (jediný deň a čas, kedy vám vstup do bazéna povolia) alebo kdekoľvek v clube. Na Slovensku je to zatiaľ nezvyk, začínať víkendový „reset“ už v piatok na pravé poludnie, pri tanci, v bazéne a s drinkom v ruke, ale na príjemné sa ľahko zvyká.

Dovolenka v nedohľadne a pracovných povinností vyše hlavy? Zažite atmosféru prímorských letných beach clubov na vlastnej koži a aspoň na pár hodín uniknite realite a cíťte sa ako na dovolenke... Príďte aj tento piatok, 4.7. a doprajte si zaslúžený relax a "reset" po pracovnom týždni.
 

Sledujte CLUB Master na Facebooku – často robia súťaže o drinky či VIP vstupy.

 

- reklmaná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu