Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Svarinská a Ruml krstili novú českú komédiu „10 Pravidel jak sbalit holku“.

Svarinská a Ruml krstili novú českú komédiu „10 Pravidel jak sbalit holku“. Zobraziť galériu (19)
Svarinská a Ruml krstili novú českú komédiu „10 Pravidel jak sbalit holku“. (Zdroj: Roman Krajniak)

Eventová agentúra Cherry&Cherry v spolupráci s Continental Filmom pripravila túto sobotu pre návštevníkov pravidelnej sobotňajšej party The2015 exkluzívnu zábavu! Herci Kristína Svarinská a Matouš Ruml spolu s režisérom Karlom Janákom pokrstili v The Clube Bratislava svoju novú filmovú komédiu „10 Pravidel jak sbalit holku“. Krstilo sa, ako inak, značkovým francúzskym šampanským Moët.

Tentokrát si priaznivci českých komédií určite prišli na svoje. Na krste filmu „10 Pravidel jak sbalit holku“ mali príležitosť doslova dotknúť sa hlavných aktérov snímky, pripiť si s nimi, či odfotiť sa s nimi. Na túto jedinečnú akciu sa prišli zabaviť aj najkrajšie ženy Slovenska, minuloročná finalistka Miss Universe 2013 Diana Kačurová a tohtoročná finalistka tej istej súťaže Laura Milková. Krásna a talentovaná Kristínka Svarinská, Matouš Ruml a uznávaný režisér Karol Janák sa zabávali až do rána pri nespočetnom množstve šampanského značky  Moët. Hodinu a pol po polnoci sa prihovorili baviacemu sa davu v klube a predstavili svoj nový film, ktorý si práve teraz môžete pozrieť iba v kinách. Po predslove sa ponorili aj oni do víru tanca a perfektnej atmosféry, o ktorú nie je núdza ani na jednej trendsettingovej party The2015.

Trailer k filmu si počas krstu mohli nadšenci pozrieť počas tradičnej svetovo unikátnej 3D mapping show na 16 metrovom bare ako originálny bonus, na ktorej sa premietali ukážky z filmu počas celej noci. Okrem toho mali hostia možnosť počas večera sledovať sexy sporo odeté gogo tanečnice, ktorým do rytmu hrali DJ Lipi & zahraničný hosť DJ Cristian Ferrer. DJi to tam rozprúdili tak, že hlavné celebrity večera sa zabávali až do skorého rána a z klubu odchádzali medzi poslednými. Možnosť odfotiť sa s hlavnými protagonistami filmu sa mohol každý jeden účastník akcie pri špeciálnej fotostene.

-Reklamná správa-

 

 

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu