Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Záhadný objekt na mesiaci: Zábery zo satelitu majú dokázať varovania vedcov!

Záhadný objekt na Mesiaci Zobraziť galériu (2)
Záhadný objekt na Mesiaci (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Je to mimozemská loď, tajná ľudská základňa alebo niečo celkom iné? Podobné otázky si momentálne kladú fanúšikovia záhad, a to v súvislosti s tajomným objektom, ktorý sa prednedávnom objavil na Mesiaci.

Špekulácie v odborných aj laických kruhoch vyvolala kontroverzná snímka, ktorá zachytáva záhadnú anomáliu na Mesiaci. Má trojuholníkový tvar a pozdĺž okraja sa nachádza sedem bodiek, či skôr svetiel. Rameno zviera uhol 90 stupňov, čo je veľmi neovyklé.

Záhadný objekt na mesiaci:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Podľa paranormálneho výskumníka, ktorý vystupuje pod nickom WowForReeel a zábery zverejnil, sa objekt nachádza na súradniciach 22042'38 0,46 N a 142034'44 .52 E. "Je to len akýsi čudný kráter, alebo nebodaj niečo iné. Nemám potuchy, čo to je, nič také som predtým nevidel," zamýšľa sa nahlas.

Podľa webovej stránky Tech a Gadget News by mohlo o obrovskú kozmickú loď s podobnou technológiou ako neviditeľné stíhačky so systémom stealth. Je však oveľa väčšia než akékoľvek lietadlo vyrobené na Zemi. "Žiadny podobný útvar nebol na Mesiaci ani na iných planétach prostredníctvom satelitov ani prieskumného vozidla ešte zaznamenaný. Domnievame sa, že by mohlo ísť o mesačnú základňu mimozemských lodí," píše sa na webe. 

Tajomná štruktúra rovnakého tvaru sa údajne nachádza aj na Zemi, pod ľadom na Antarktíde. Meria 125 krát 90 metrov.

UFO na Mesiaci

 
 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu