Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Turné 4 mostíkov prichádza do dvoch slovenských miest

(Zdroj: ProAction)

Zdeněk Izer je český herec, moderátor a komik. Jeho zabávačský talent sa prejavoval už od detstva a počas svojej kariéry uvádzal niekoľko zábavných televíznych programov ako Pípšoubazar, Kinobazar, Na Palmě! a iné. Srdcia divákov si získal nekonečnou zásobou vtipov a naozaj vynikajúcou imitáciou známych osobností.

Šárka Vaňková je česká speváčka známa najmä zo súťaže  Česko hledá SuperStar. Už niekoľko rokov účinkuje v rôznych úspešných českých muzikáloch, napríklad Kleopatra, Traja mušketieri, Dracula.

Ich cesty sa spojili v roku 2010 kedy spolu účinkovali v zábavnom programe "Ze dvou se to lépe táhne". Momentálne už 2 roky spolupracujú na predstavení Turné 4 mostíkov, s ktorým cestujú po Českej a Slovenskej republike od roku 2012.

A práve Turné 4 mostíkov vám v januári prináša agentúra ProAction v dvoch slovenských mestách. V hudobno-zábavnom programe sa môžete tešiť na obľúbené paródie televíznych relácií, zábavných súťaží a na imitáciu celej rady českých aj zahraničných spevákov a speváčok. Vystúpenie je obohatene najrôznejšími kostýmami.

Predstavenia sa uskutočnia 28.1.2014 o 19:00 v Seredi v Dome Kultúry a 30.1.2014 o 20:00 v Nitre v Starom divadle Karola Spišáka.

Vstupenky si môžete zakúpiť za predpredajovú cenu 12€ na predpredaj.sk na: http://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/601/zdenek-izer-turne-4-mostikov

Viac informácií na: https://www.facebook.com/ProAction.sk , FB udalosť Sereď , FB udalosť Nitra

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu