Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Opitý Daniel dostal "sexuálny záchvat", osúložil aj Land Rover!

Daniel Cooper Zobraziť galériu (2)
Daniel Cooper (Zdroj: Mirror, fb)

LONDÝN - Otec troch detí, ktorý vraj zvyčajne býva starostlivým rodičom, sa počas nočnej pitky s priateľmi zmenil na zviera. Bezpečnostné kamery dokázali, že sa na ulici vymočil, vyzliekol a s vytaseným penisom predstieral sex so zaparkovaným Land Roverom. Za svoje výčiny skončil na súde.

Podľa prokurátora ženáč Cooper pobehoval po ulici s nohavicami stiahnutými až na členky a tričkom vyhrnutým nad hlavu a mával na autá. Neskôr si tričko úplne vyzliekol, dopotácal sa k predajni kebabu, a tam simuloval sex o roh pultu. Potom sa zvalil na zem a pokračoval v kopulačných pohyboch, aby napokon vyšiel na parkovisko, kde si jeho pohyby panvou "užil" odstavený Land Rover Discovery.

Polícia zatkla nezamestnaného Coopera 18. augusta v centre mesta Holywell v severnom Walese, kde si vraj zašiel vypiť s kamarátmi, ale keďže na alkohol nie je zvyknutý, tak to prehnal, dostal okno a nepamätá si, čo všetko postváral.

To však sudcu neobmäkčilo a musí zaplatiť nielen náklady vo výške 85 libier, ale dostal aj zákaz vychádzok medzi 19-tou hodinou večerou a siedmou ráno, a to v piatok, sobotu a v nedeľu počas najbližších troch mesiacov.

Zdá sa však, muž je na svoj výkon dosť hrdý, keďže svoj profil na Facebooku si po zatknutí zmenil na "Daniel Hotcock Cooper". Jeho sexuálny akt pri pulte si jeho priatelia natočili a zverejnili, ale neskôr príspevok odstránili. "Nie je to pekný pohľad, keď je nahý. Všetkým nám bolo ľúto toho Landroveru," uviedol jeho kamarát pre portál mirror.co.uk.

Opitý Daniel dostal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Mirror, fb)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu