Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Exkluzívna návšteva na Slovensku!

Exkluzívna návšteva na Slovensku! Zobraziť galériu (18)
Exkluzívna návšteva na Slovensku! (Zdroj: Foto: Sheraton Evening )

Každý mesiac predstaví Sheraton Evening na originálnej party zaujímavých umelcov. Lýdia Eckhardt či Cigánsky Diabli - tieto zvučné mená už v minulosti obohatili uznávaný benefičný večierok. Posledným inšpiratívnym večerom bola návšteva kubánskeho maliara Miltona Bernala, ktorého plátnom sa stali tabakové listy.

Celý večer sa niesol v kubánskom duchu a jeho atmosféru okrem Bernalových obrazov dokreslil hlas Lazara  de Jesús Hodelin Thomasa známeho aj z účinkovania v tanečnej šou Let´s dance. „Tabak je kubánska identita, pre mňa  je to sila mojej práce,” povedal maliar Bernal počas večera.

Chýbať na večierku nemohol ani profesionál, ktorý počas celého večera balil hosťom originálne cigary z tabakových listov. Kubánske tanečné umenie predviedli tanečníci z La Suerte a Amigos Latino. Sheraton Evening s nádychom Kuby si nenechali ujsť ani také osobnosti ako Jano Ďurovčík, Berco Balog a Erika Judínyová. Súčasťou programu večera sa stal i krst nového čísla exkluzívneho periodika Milliard Sun. Krstnými rodičmi boli Milton Bernal s bývalou kráľovnou krásy a marketingovou riaditeľkou periodika, Veronikou Husárovou.

A na krstenie si zvolili naozaj exkluzívny prvok - Moët & Chandon Impérial Ice, novinku francúzskeho šampanského domu, ktorá sa servíruje s ľadom. „Značka Moët & Chandon  je od svojho vzniku v roku 1774 synonymom inovatívnosti a pokroku, ale najnovším druhom vína zo svojich pivníc svetu doslova vyrazila dych a búra ním všetko, čo o pití šampanského platilo tristo rokov. Rovnako originálne je i číslo Milliard Sun, ktoré sme krstili a celý event,“povedala Veronika Husárová, ktorá na Slovensku symbolicky otvorila prvú fľašu Impérial Ice a odštartovala tak výstavu diel, ktorá potrvá mesiac.

„Bol to výnimočný večer s krásnou účasťou, na ktorom sme sa všetci vďaka exkluzívnemu hosťovi ocitli na Kube. Na ďalší Sheraton evening sa môžete tešiť už 25.5.2013,“ dodal Stanislav Kočan, organizátor z agentúry Cherry&Cherry.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu