Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vyzerá ako "blbá" blondínka (16): Patrí medzi najinteligentnejších ľudí sveta!

Lauren Marbeová Zobraziť galériu (3)
Lauren Marbeová (Zdroj: msn.com)

ESSEX - Blondínka (16), ktorá miluje svoje umelé nechty, falošné opálenie a rada sa díva na dievčenské seriály, je jednou z najinteligentnejších osôb v Británii. Lauren Marbeová získala v teste, ktorý robili deti na škole, až 161 bodov a má teda vyššie IQ ako známy fyzik Albert Einstein. Zdá sa teda, že dievča má nielen peknú tváričku, ale je chytrú hlávku.

Jej otec taxikár a matka zástupkyňa riaditeľa na základnej škole netušia na koho sa dcéra podala, ale výsledok testovania ich veľmi príjemne prekvapil. Rovnako tak aj samotnú dievčinu a jej učiteľov. Mala síce vždy dobré známky a dokonca zložila skúšky z niektorých predmetov o rok skôr, ako býva zvykom, ale podľa jej slov ju pokladali za trochu uletenú pubertiačku, ktorú rovnako ako jej rovesníčky zaujíma viac nakupovanie než trávenie času nad knihami. Teraz však v ich očiach veľmi stúpla.

Vyzerá ako
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Lauren navštevuje strednú školu v Loughtone a zatiaľ ju viac priťahuje šoubiznis ako nejaká vedecká kariéra. Síce svojím IQ prekonala aj také kapacity ako Albert Einstein, Stephen Hawking alebo Bill Gates, ale má ešte čas na to, aby si rozmyslela, čím sa v skutočnosti chce stať. Momentálne sa chodí baviť von s kamarátmi, predvádza sa v pekných šatách a stará sa o svoj mejkap, ale rada by vraj išla študovať architektúru na Cambridge. Jej rodičia ju do ničoho nenútia a výber budúceho povolania nechávajú výlučne na ňu.

Vyzerá ako
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu