Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najlepšie first momenty na veľtrhu cestovného ruchu

Najlepšie first momenty na veľtrhu cestovného ruchu
Najlepšie first momenty na veľtrhu cestovného ruchu (Zdroj: incheba)

Cestovanie pre niekoho znamená dokonalé odstrihnutie sa od reality, oddych a relax, pre iného je zdrojom dobrodružstiev, poznávania a vnútorného obohacovania. Aj pri výbere dovolenky postupujeme podľa toho, ktorý z cieľov chceme naplniť. Jeden miluje vylihovanie na pláži, sladké nič nerobenie a prejedanie sa, iný si takúto nečinnosť nedokáže ani len predstaviť. Lákajú ho športové aktivity, turistika, či odhaľovanie histórie ukrytej v pamiatkach.

Pobytové zájazdy, dovolenky vo vlastnej réžii, lyžovačky, wellness víkendy, plavby, poľovačky, cyklistické výlety, jednoducho kompletný cestovateľský servis pre skúsených i začiatočníkov prináša 19. ročník medzinárodného veľtrhu cestovného ruchu ITF SLOVAKIATOUR v bratislavskej Inchebe od 24. do 27. januára.  Vstupenky na výstavu si môžete zakúpiť už teraz cez službu Predpredaj.sk.

Ak sa plánujete vybrať do zahraničia, na veľtrhu vás osloví ponuka päťdesiatky cestovných kancelárií s výhodnými first moment zájazdmi. Pokiaľ si cestu chcete zorganizovať sami, k dispozícii sú turistické centrály rôznych krajín s praktickými tipmi o potrebných vízach, spôsobe prepravy, pamiatkach, ubytovacích zariadeniach a pod. Veľtrhu sa zúčastňujú aj rôzne doplnkové subjekty cestovného ruchu, napríklad predajcovia leteniek, cestovného poistenia a zdravotnícke zariadenia, ktoré informujú o povinných i preventívnych očkovaniach.

Z ponuky cestovných kancelárií:

Najväčšia cestovná kancelária na Slovensku SATUR pripravila pre návštevníkov veľtrhu široké spektrum dovoleniek po celom svete. V ponuke sa vynímajú pobytové i poznávacie zájazdy do exotických destinácií za výhodné ceny, ale aj tradičné zájazdy do obľúbených letných dovolenkových destinácií. Cestovné kancelárie SOLVEXHechter prinášajú výhodné first momenty najmä do Bulharska, Turecka, Chorvátska a Grécka. Cestovná kancelária VÍTKOVICE TOURS má vo svojom portfóliu bohatý výber z hotelových a apartmánových pobytov na Jadrane. Orex Travel sa špecializuje na Slovákmi obľúbené dovolenkové krajiny Turecko a Egypt, samozrejme nechýbajú first moment akcie. BUBO travel agency, tradičný vystavovateľ ITF SLOVAKIATOUR, aj v sezóne 2013 sprostredkuje zájazdy do celého sveta od expedícií až po sladké ničnerobenie na plážach exotických morí. Výberom ciest do ďalekej Číny nadchne česká cestovná kancelária China Tours. Zaujímavú alternatívu dovolenky nájdu návštevníci u PANGEO TOURS, najväčšieho hotelbusového dopravcu v ČR s ponukou unikátnych poznávacích a expedičných zájazdov prakticky do celého sveta.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu