Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Aj vy dokážete urobiť zázrak!

Vašim pravidelným mesačným príspevkom na účet ŽELAJ SI 2132935659/0200 v hodnote 3, 5 alebo 7 eur (podľa vášho výberu) pomôžete splniť sny ťažko chorých detí Zobraziť galériu (2)
Vašim pravidelným mesačným príspevkom na účet ŽELAJ SI 2132935659/0200 v hodnote 3, 5 alebo 7 eur (podľa vášho výberu) pomôžete splniť sny ťažko chorých detí (Zdroj: Želaj si)

Vyčarovať úsmev na tvári chorého dieťaťa je zázrak. My v Želaj si takéto zázraky robíme. Za šesť rokov sme splnili vyše pol tisíc detských snov.

 

,,Keď prišli za mnou a doniesli mi vysnívanú gitaru, skoro som od odpadla. Dokonca mi vybavili, že si budem môcť zahrať na koncerte!“ tešila sa Miška, malá onkologická pacientka.

,,Ja som zase letel helikoptérou ! Bolo to úžasné!” nevie zabudnúť na svoj veľký zážitok Peťko, trpiaci detskou mozgovou obrnou.

,,A ja som sa bol na zápase FC Liverpool! Fakt! Tam by som sa v živote nedostal!“ teší sa Paťko, ktorý prekonal rakovinu avšak následky mu ostali dodnes.

A viete čo? Aj vy dokážete robiť zázraky!

Vašim pravidelným mesačným príspevkom na účet ŽELAJ SI 2132935659/0200 v hodnote 3, 5 alebo 7 eur (podľa vášho výberu) pomôžete splniť sny ťažko chorých detí a vyčariť im úsmev na tvári. Ak nám zašlete aj svoj mail, budeme vás pravidelne informovať, ktoré sníčky sme vďaka vašim príspevkom splnili.

Lebo hoci su choré, aj ony chcú byť šťastné! Spoločne im to môžeme dopriať. Vašu pomoc a ochotu si veľmi vážime – bez vás by sme toľko sníčkov splniť nedokázali. Všetky úsmevy, čo vďaka vašej podpore budeme môcť vyčariť, nájdete na www.zelajsi.sk

ĎAKUJEME!

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu