Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Objavilo sa záhadné proroctvo: 4. august, zlom v dejinách ľudstva!

Je obrazec výtvorom UFO? Zobraziť galériu (3)
Je obrazec výtvorom UFO? (Zdroj: Simone Watts )

MANTON DROVE - V sobotu sa v anglickom Manton Drove, grófstve Wiltshire, objavil zvláštny obrazec, ktorý by podľa niektorých milovníkov záhad a UFO mal vykresľovať presný dátum. Pomocou polárnych hodín sa prerátali ku dňu, ktorého význam je však stále zahalený rúškom tajomstva.

Vaše tipy

"Veríme, že obrazec z 2. júna 2012 sa podobá na polárne hodiny. Je to druh hodín ukazujúcich nielen čas, ale aj dátum. Pre správnu analýzu ho bolo nutné najprv otočiť, čo sme urobili pomocou aplikácie PolarClock3. Potom sme si stanovili dátum a čas tak, že polárne hodiny, ktoré sa objavili na našom monitore boli zhodné s tými na fotografii," napísali na stránke cropcircleconnector.com Jitka a Roman Hamarovci z Českej republiky, ktorí si dali tú námahu záhadu rozlúštiť.

Objavilo sa záhadné proroctvo:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Simone Watts )

Keďže letecká snímka podľa nich nie je urobená presne kolmo k obrazcu, nie sú si istí vypočítaným časom, ale dátum by mal byť správny. Ide o sobotu 4. augusta 2012, 19:43:53. "Nemáme poňatia, čo tento presný dátum znamená. Dúfame však, že sa nájde niekto, kto zistí, prečo by tento dátum mal byť významný," uviedli Hamarovci.

Objavilo sa záhadné proroctvo:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Simone Watts )

 

Ako fungujú polárne hodiny

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu