Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Unikát v Talente: Mentalista v priamom prenose zastavil svoje srdce!

Cristian zastavil svoje srdce
Cristian zastavil svoje srdce (Zdroj: YouTube)

BUKUREŠT - Cristian Gog (31), ktorý sa sám označuje za mentalistu, zvíťazil v súťaži Rumunsko má Talent vďaka predstaveniu, ktoré ľuďom vyrazilo dych. V priamom prenose "oklamať smrť", keď zastavil tlkot svojho srdca natoľko, že monitor prestal ukazovať akúkoľvek srdcovú aktivitu. Za tento výkon si odniesol cenu vo výške viac ako 100-tisíc eur.

"Dnes večer budem riskovať všetko. Budem riskovať svoj ​​život. Pre vystúpenie potrebujem pomoc lekára. Vzopriem sa smrti počas živého vysielania," predstavil svoje číslo Gog.

Pre niekoho mierne znepokojujúce zábery odvysielala v rámci šou rumunská Pro TV. Goga napojili na EKG, pričom prítomný lekár kontroloval prístroj, zatiaľ čo si sestrička overovala mužov pulz manuálne.

O niekoľko momentov neskôr mentalista šokoval porotcov, keď otvoril do tej doby zamknutý kufor a vybral z neho papiere s komentármi, ktoré si k jeho výkonu počas vystúpenia napísali. Informoval o tom bukurešťský Herald.

Gog po svojom víťazstve ani v najmenšom neskrýval nadšenie. "Počas svojho vystúpenia som ostal bez pulzu, teraz som bez slov," vypadlo z neho v rumunčine.

Tip: Pozrite si slovenské zábavné šou. Čas vysielania sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu