Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Utajená párty celebrít: Bavili sa do rána!

Projekt 2012 spojil špičku Slovenských djov. Robert Burian ukazuje na svoje čestné miesto Zobraziť galériu (6)
Projekt 2012 spojil špičku Slovenských djov. Robert Burian ukazuje na svoje čestné miesto

BRATISLAVA – Najvyššia frekvencia známych ľudí bola v sobotu večer na pravidelnej párty 2012. Na premiéru nového klipu dídžeja Roberta Buriana a repera Kajdžasa sa prišiel pozrieť zástup celebrít!

Aj napriek tomu, že hviezdami sobotnej noci mali byť dvaja hudobníci z Nitry a ich nový hit Celé dobre, pozornosť návštevníkov v The Club Bratislava často odbiehala k iným známym tváram. Akciu 2012 si ako afterpárty po svojom vlastnom koncerte vybral spevák Samo Tomeček, ktorý prišiel aj v spoločnosti svojej kamarátky moderátorky Lucie Barmošovej. V ich prítomnosti sme zastihli aj speváčku Laylu, ktorú neskôr vystredala LeRa. Najväčšiu pozornosť pútali krásne tanečnice zo skupiny Ladylicious, ktorým v choreografiách konkurovali Miss Sandra Manáková a Vicemiss Martina Tóthová.

Prísne strážený box
Len veľmi ťažko sa návštevníci klubu dostali k separovanej hviezdnej skupinke, ktorú pred zrakom médií telom chránil organizátor párty z agentúry Cherry & Cherry, Michal Menkyna. V prominetnom boxe sa zabávala speváčka a moderátorka Tina s priateľom futbalistom Richardom Lásikom, ktorý pred pár dňami pricestoval na Slovensko. Spolu s nimi sa zabával tiež senecký futbalista Martin Hromkovič s moderátorom Michalom Sabom. Najdlhšie z nich, a to až do záverečnej, potiahli herci Tomáš Maštalír a Kristína Svarinská s kamarátkami.

2012 je najhviezdnejšia párty nielen v hlavnom meste, ale na Slovensku. Každú ďaľšiu sobotu na nej stretnete ďalšie a ďalšie osobnosti. Žúrujte v ich štýle...
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu