Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Na trhu je zázračné sérum na zväčšenie pŕs, za minútu sa predáva tisíc kusov!

Erin predtým a po tom, čo začala užívať sérum
Erin predtým a po tom, čo začala užívať sérum (Zdroj: allvoices.com)

LONDÝN - Koniec plastickým operáciam či vypchatým podprsenkám! Nový prípravok, ktorý vyvinuli britskí vedci, vraj dokáže hotový zázrak. Ženám, ktorým pánbožko do výstrihu veľa nenadelil, zväčší ich prednosti až o tri štvrtiny!

Látka obsiahnutá v sére pochádzajúca z kože manga stimuluje ukladanie tukových buniek a mastných kyselín v prsnom tkanive, čím ho v konečnom dôsledku zväčšuje.

Prípravok s názvom Nip and Fab Bust Fix serum stojí 16,29 libier (19 eur). Z pultov predajní mizne rekordným tempom - počas najväčšieho ošiaľu sa predalo až tisíc kusov za minútu.

Pred uvedením na trh ho výrobcovia otestovali na 6000 ženách, z ktorých dve tretiny uviedli, že pomohol a obsah podprsenky sa im po dvanástich týždňoch zväčšil približne o polovicu. Jednej štvrtine dokonca narástli prsia až o 75 percent.

"Krém som používala jeden mesiac. Predtým som nosila podprsenku veľkosti 32C, teraz mám 32D, takže prípravok jednoznačne zabral. Moje prsia sú vďaka nemu plnšie a pevnejšie," povedala spokojná zákazníčka Erin Connorová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu