Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Fořt bol online: Dva typy v parlamente by som mal

Poslanec prelomil tabu Zobraziť galériu (3)
Poslanec prelomil tabu (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Poslanec SaS Stanislav Fořt ukázal ako prvý poslanec parlamentu odvahu a verejne prelomil tabu tým, že priznal svoju homosexuálnu orientáciu. Ak vás niečo o tomto politikovi zaujíma, opýtajte sa ho na Topkách. Poslanec vám odpovie vo štvrtok od 9. hodiny ráno.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

09.06.2011 10:51 - otázka od Ján
ahoj Stany, chcem Ta iba povzbudiť v tom čo robíš, poznám Ťa ako správneho a hlavne inteligentného chlapa, ktorý má dobré názory a celkovo dobrý nadhľad nad vecou. Diskutujúcich chcem poprosiť, aby zachovali mieru slušnosti. drž sa Stany! byvaly kolega z W
Nazdar. Díky. Musím povedať, že drvivá väčšina otázok sa niesla v slušnom a vecnom tóne, čo ma úprimne príjemne prekvapilo. Bohužiaľ, pre plnenie ďalších poslaneckých povinností už nebudem môcť odpovedať na ďalšie otázky. V prípade záujmu mi ich môžete zaslať na stanislav.fort@nrsr.sk . V rámci časových možností rád odpoviem. Prajem všetkým príjemný deň a veľa optimizmu.
09.06.2011 10:49 - otázka od Monika Benova
Ja Vam pan poslanec gratulujem a velmi si Vase verejne vyjadrenie vazim. Nie ste este v politike dlho a mozno prave to Vam dopomohlo k Vasej uprimnosti. Nech Vam co najdlhsie vydrzi :-)) pekny den a vsetko dobre.
Zdravím Vás, pani europoslankyňa. 19. júna letím na týždeň do Štrasburgu do Rady Európy, takže ak sa tam tiež vyskytnete, kľudne môžeme dať spolu kafe, keďže Rada Európy a Europarlament sú v podstate v jednej budove.
09.06.2011 10:47 - otázka od haluz33
som pravicovy volic, ale uz totalne znechuteny.. fica volit nepojdem, ale uz som unaveny a frustrovany z toho co sa tu deje.. tema c1 volbe prokuratora - pre boha ziveho ved to nie je tema ktorou by ste sa mali zaoberat VSETCI uz hadam pol roka v kuse !!! my bezny obcania mame ine problemy ako tie vase sprostosti.. a teraz este k tomu vuala odhalil sa gejos v parlamente, tak to je mi senzacia.. starajte sa uz konecne o svojich volicov a zacnite mysliet NA LUDI a nie len na svoje politicke zaujmy!! toto je inak normalne na strajk v uliciach, najdrahsie ceny, najnizsie platy a my sme stale ticho ..
Nebojte sa, blbá nálada nemôže trvať večne. Veci sa hýbu dopredu, len v mediálnom hluku ich nie je počuť a vyplávavajú na povrch skôr nepodstatné banality alebo nedôležité konflikty, ktoré médiá obvykle upútavajú viac ako to, čo vyjde v zbierke zákonov.
09.06.2011 10:45 - otázka od Aneta
Dobrý deň. Slovenský parlament je plný atraktívnych, vyšportovaných poslancov. Priznajte, ktorí slovenskí politici sú vizuálne zhruba váš typ? Dovidenia
Bohužiaľ alebo chvalabohu sa vcelku môžem sústrediť na prácu, ale dva typy by som mal. Tým ale, že sedím v prvej lavici, obidvoch mám za chrbtom :))))))))))))))
09.06.2011 10:43 - otázka od Papa
Dobrý deň, podľa mňa to nie je komplex ale normálna vec, že človek je inak orientovaný a preto sa mi páči, že nič nehráte a povedali ste to jasne. Nie ako niektorí tiež významní ľudia , právnici a pod. ktorí sa hrajú na heterosexuálov a doma ich čaká ich partner-muž. V tejto krajine je to stále veľké tabu a až choroba-myslím katolícku cirkev, preto sa chcem spýtať, čo budete pre to robiť, aby sa táto otázka u bežných ľudí objasnila. Sú hlúposti , ktorí sem niktorí píšu, že vaša orientácia je deviácia a zrovnávajú to s pedofílou a imými fíliami. som rada, že sa strana SaS dostala do parlamentu a dúfam že nás nesklame a hlavne nekradne ako náš Smer, ktorý hlúpy národ stále obhajuje...ale čo už, náš národ už asi iný nebude...
Život dvoch tvárí je vyčerpávajúci a nikomu nemôže priniesť šťastie, nech už sa to týka sexuálnej orientácie alebo čohokoľvek iného. Veľa ľudí v ňom žije dlhé roky a možno aj tento môj počin im pomôže sa dvojtvárnosti zbaviť. SaS sme zakladali aj kvôli tomu, že sme sa z nadácií a občianskych združení už nemohli pozerať na to, ako sa táto republika vo veľkom rozkráda a zadlžuje. Verím, že prispejeme k tomu, aby sme tento rozsah zmenšili. Držte nám palce 17. júna pri voľbe generálneho prokurátora. Je to jedna z mnohých bitiek, ktorú musíme so zlodejmi peňazí daňových poplatníkov vybojovať.
09.06.2011 10:38 - otázka od Katka
Dobry den, chcela by som vam vzdat uctu za vase buranie predsudkov, ja som sice hetero ale podporujem homosexualitu ved su to taki isty ludia ako my a laske sa medze nekladu. aspon dufam ze ste boli na duhovom pride :)
Dobrý deň, ďakujem za podporu. Na Dúhovom Pride som sa bol pozrieť, pozdraviť s priateľmi. Počasie nám prialo, bola príjemná atmosféra. Som rád, že som sa mohol aspoň na chvíľu zúčastniť.
09.06.2011 10:37 - otázka od Tomáš Procházka
Ako homosexuál si vaše priznanie veľmi vážim. Moja otázka znie: vidíte šancu na zmenu? Alebo sa toho dočkajú deti detí?
Ďakujem. Presadenie životných partnerstiev do právneho poriadku SR považujem za historickú nevyhnutnosť, podobne ako svojho času získali ženy volebné právo, právo dediť alebo ako bolo svojho času zrušené otroctvo. Súčasný stav je neudržateľný z titulu toho, že sme členom EÚ založenej na voľnom pohybe osôb a fakt, že tieto veci nemáme vyriešené, nás ekonomicky znevýhodňujú aj voči najbližším susedom - Rakúsko, Česká republika.
09.06.2011 10:34 - otázka od anna
Nemám nič proti opačne orientovaným ľuďom. Ale prečo žiadate postevenie sa na úroveň tisícročiami uznávanej rodiny? Žite si spokojne svoj život, len preboha nežiadajte o adopcie detí.Veď všetky by pokračovali v tom čo vidia doma. Kam sa potom dostaneme?
Životné partnerstvo je nielen o právach, ale aj o povinnostiach. Jeho hlavným zmyslom je stať sa blízkymi príbuznými so všetkými právnymi následkami, čo sa nedá zabezpečiť žiadnou zmluvou podľa súčasného právneho poriadku. V tomto zmysle je to legitímna snaha. Adopcie sú citlivá téma, veľa ľudí homosexuálnej orientácie sú biologickými rodičmi, dokonca viacerí žijú v manželstvách muža a ženy. Je to na dlhšiu debatu.
09.06.2011 10:32 - otázka od mikel
dobry den, myslite si, ze prave pochod je to prave ako dostat takuto citlivu spolocensku temu do povedomia..mne osobne to pride trochu nasilne riesenie..vzhladom na miestne socio-kulturne podmienky.
Nemýľte si Gay Pride s Love Parade. Určite sú rôzne spôsoby, akými sa dá upozorniť na problém spoločnosti a smerom k politikom vyslať spoločenskú objednávku na legislatívne zmeny, rovnako aj komunikovať smerom k majoritnej spoločnosti. Pokojný pochod alebo zhromaždenie občanov je legitímny nástroj zabezpečený Ústavou SR.
09.06.2011 10:30 - otázka od Kerstána
Dobrý deň, sexuálna orientácia je daná, človek sa s ňou narodí, nerozumien tomu, prečo vláda nemôže povoliť partnerské zväzky dvoch rovnakých pohlaví, Nerozumiem tomu. Prajem pekný deň, Ker.
O zákonoch nerozhoduje vláda, ale parlament. Na prijatie zákona je potrebných v princípe 76 poslancov a v súčasnom zložení parlamentu týchto 76 poslancov zatiaľ nie je možné napočítať. S hlasmi poslancov SaS môžete určite rátať. Vláda rozhodovala o zriadení poradného orgánu, výboru pre LGBT menšinu tak, aby dokázala riešiť problémy, s ktorými títo ľudia a ich blízki žijú aj tam, kde nie je potrebné prijať zákon. Ako viete, táto iniciatíva neprešla o jeden hlas, všetci ministri za SaS tento návrh podporili.
09.06.2011 10:26 - otázka od KAROL
zdravim, zelam vsetko dobre neviem preco sa tu na slovensku vsetci rozhorcuju pre gayov, su to normaln ludia a ja poznam vo svojom oklol zopar.............. ale to je nasa slovenska mentalita..... neda sa z vasho pohladu zalbovat nepr. pri ruseni daoveho riaditelstva z BB do BA a presunu aj riaditelstva POSTY SR? ved v blôave je uz vsetko a ludia inde pomalicky nebudu mat robotu. Potom nech sa nedivi pravocova vlada, ze ma FICKO 44% volicov.... dakujem a zelam pekny den...
Tým sa práve odlišujete - svojou osobnou skúsenosťou s ľuďmi homosexuálnej orientácie od ľudí, ktorí túto skúsenosť nemajú a čerpajú z predsudkov. V NR SR sa venujem otázkam systému zdravotníctva, ale môžem Váš podnet odstúpiť kolegom, ktorí sa venujú tejto problematike.
09.06.2011 10:24 - otázka od Peter
dobrý deň, zúčastnili ste sa dúhového pridu ?
Bol som na ňom asi hodinu a pol. Hostil som kamaráta z Nemecka, ktorý si spolu s frajerkou prišli pozrieť Bratislavu a umožnil som im osobný rozhovor s Richardom Sulíkom v rodnej nemčine, ktorý sa na GayPride prišiel pozrieť so svojím 4-ročným synom.
09.06.2011 10:22 - otázka od Tomas
Dobry den, ked som si zacal citat otazky, zistil som, ze sem pisu aj dooost neinteligentni ludia (vid prve otazky). Ale dostali ste ma odpovedou "... a kolko stoji zabezpecenie futbaloveho zapasu". To bolo prve co aj mna pri tej otazke napadalo. Nebojite sa narazok okolia a politikov (najma z opozicie)? Drzim palce!
Dobrý deň. Dnes ešte neviem predvídať, aké to bude mať následky. Uvidíme, je to taký test slovenskej spoločnosti. V každom prípade mám množstvo povzbudivých smsiek a mailov od ľudí, ktorých si vážim, od priateľov a ozvali sa aj známi, ktorých som už dlhšie nevidel. Ďakujem za podporu.
09.06.2011 10:20 - otázka od Viera
Dobrý deň, chcem sa Vás opýtať, keď ste nastúpili do strany SaS, kolegovia vedeli Vašu orientáciu? A rodičia,ako sa k tomu postavili. Ak máte súrodencov ,čo oni? Prajem veľa pohody v živote a porozumenia. Pekný deň.
Dobrý deň aj Vám. SaS som spoluzakladal. Myslím, že väčšina kolegov túto informáciu nemala v časoch zakladania. Čo sa týka rodičov, dozvedeli sa to približne v mojich 26 rokoch. Boli prekvapení, báli sa, aby mi niekto neublížil alebo som nemal problém pri hľadaní práce a uplatnení. Mali obavy z reakcie okolia. Spočiatku mama dúfala, že "ma to prejde" a otec to uzavrel slovami "rešpektujem to, ale nikdy nepochopím". S rodičmi som vždy mal a aj naďalej mám veľmi dobrý vzťah.
09.06.2011 10:17 - otázka od Jan
Dobry den, chcem sa opytat na kolko percent ste homosexualne orientovany?
Vy sa na koľko percent cítite heterosexuálne orientovaný? Troška mi príde tá otázka ako vtipy ala trochu tehotná.
09.06.2011 10:16 - otázka od dyk
Ste veriaci? Podla vasej orientacie urcite nie, ale pytam sa to len tak, lebo vela deviantov(toto nechapem ako urazku, ale ako fakt na zamyslenie(, ktory sa prezentovali ako homosexuali sa prezentovali aj ako veriaci, co je v uplnom rozpore s Bohom a jeho volou, alebo prikazaniamy. Tym, ze verejne podporujete homosexualitu, sa aj exkomunikujete zo spolocenstva Krestanov ako takeho. Tymto ste jasne dali najavo, ze bohom opovrhujete. Nemyslite si, ze je to dost zvrhle takto otvorene kazit mladez? Viete o tom?
Áno, som veriaci. Mojím náboženstvom je sloboda. Na Slovensku máme v súčasnosti približne 18 registrovaných cirkví. Medzi veriacimi je množstvo ľudí s homosexuálnou orientáciou, majú svoje vlastné komunity. Napríklad si pozrite stránku http://www.gaychristians.sk/ . Bohom opovrhujú tí, ktorí nechápu najvyšší zákon Boží, ktorým je nekoristnícka láska, ktorá je dobrým kompasom pri rozhodovaní a podľa ktorej je treba pristupovať k výkladu jednotlivých veršov Biblie.
09.06.2011 10:13 - otázka od Tomas
No tak ked uz budu uzakonene registrovane partnerstvo ako dlho bude trvat kym sa povolia manzelstva s neplnoletymi nech sa vyhoveje aj pedofilom? Ved nakoniec podla tohto maju tiez pravo na to iste ako kazdy iny.
V súčasnom právnom poriadku môže uzatvoriť manželstvo s povoleným súdu osoba, ktorá je staršia ako 16 rokov, teda nedospelá. V kanonickom práve rímskokatolíckej cirkvi je veková hranica na uzatvorenie manželstva u ženy 14 rokov, takže to, o čom hovoríte, nie je budúcnosť, ale prítomnosť... V politickom programe SaS na rozdiel od manželstva je možné uzatvoriť životné partnerstvo osôb rovnakého pohlavia až po dosiahnutí plnoletosti. Tak ako vy si nemyslím, že do manželstiev a rodičovstva by mali vstupovať deti.
09.06.2011 10:09 - otázka od le_sergent
Ked uz ste postihnuty touto deviaciou tak sa s tym aspon nechvalte, iny spôsob na vlastne zviditelnenie sa vam nenapadol?
Homosexualita bola vyškrtnutá zo zoznamu chorôb. Necítim sa ako postihnutý, rovnako ako sa postihnutým necíti ľavák.
09.06.2011 10:08 - otázka od jana
nepoložím Vám žiadnu otázku, máte môj obdiv za to, že ste dokázali o tomto prehovoriť, nie som lesba ani nič podobné, ale chápem týchto ľudí a držím im palce, pretože často mám pocit, že žijeme nie v 21. ale niekde v stredovekom temne. Prečo by ste nemali mať právo na plnohodnotný život podľa vlastných predstáv, keď pritom nikomu neubližujete? Je mi nanič z tzv.pseudomoralistov, ktorý za každú cenu chcú udržať i "nefungujúcu rodinu" len preto, že to hlása nejaké náboženstvo. Držím palce. Jana
Ďakujem. Držím palce každému, či už heterosexuálnemu alebo homosexuálnemu páru, ktorý chce zodpovedne pristupovať k životu ako aj všetkým ľuďom, ktorí sú zatiaľ single a o naplnenie svojho osobného šťastia sa snažia hľadaním toho pravého/tej pravej.
09.06.2011 10:07 - otázka od Filip BA
Dobrý deň pán poslanec! Vaša orientácia mi vôbec nevadí, ale ako sa pozeráte na PROBLÉM adopcie detí homosexuálnými pármi??? Nie je to proti prírode? Kto bude otec a kto mama? A čo reakcia okolia, hlavne detí v škole(otázky typu...prečo nemáš mamu? to máš dvoch otcov?) Konzervatívne a katolícke Slovensko to tak ľahko neprehrýzne, nemyslíte??? Dúfam, že sa tejto otázke nevyhnete, ďakujem!
Žiadnej otázke sa nechcem vyhnúť. Osobne si myslím, že by som s výchovou dieťaťa nemal najmenší problém tak, aby dostalo z materiálnej aj citovej stránky to, čo potrebuje, aby mohlo zabojovať vo svojom vlastnom živote o naplnenie svojho šťastia. Ak by sa môjmu bratovi niečo stalo, určite by bolo lepšie, keby som si jeho dieťa osvojil, ako by malo ísť do detského domova. Rovnako mi príde rozumné, ak jeden zo životných partnerov rovnakého pohlavia má dieťa, ktorému je biologickým rodičom a druhý životný partner uvažuje o jeho osvojení z praktických dôvodov. O adopcii nerozhoduje zákon, ale odborná komisia a tá sleduje najlepší záujem dieťaťa.
09.06.2011 10:03 - otázka od Julia Knizova
Dobry den, konecne niekto kto prelomil tu barieru a prepacte zaostale nazory, konecne niekto kto sa nehanbi za svoju homosexualnu orientaciu a ukazal, ze aj taki ludia maju medzi nami miesto, patria medzi nas. Len je na skodu veci ze na Slovensku je velmi vela ludi so zmyslanim, ktore patri niekde do ineho storocia, ved ako maju pravo zit plnohodnotny zivot ludia so zdravotnym postihnutim, tak isto maju pravo zit medzi nami a mat vsetky podmienky na plnohodnotny zivot aj ludia s homosexualnou orientaciou. Drzim Vam a vsetkym normalne zmyslajucim ludom palce, aby ste mali vsetky prava na zivot tak, ako to maju uz aj v susednom Cesku.
Ďakujem. Súhlasím s Vaším názorom. Časť svojho života som prežil v Dánsku a kým sa dostaneme na ich úroveň chápania, tolerancie, vnímania občianskej spoločnosti a hodnoty človeka, rešpektu, k pluralite, pretečie ešte veľa vody v Dunaji.
09.06.2011 10:02 - otázka od Jozef
Pán poslanec, bežnému občanovi je úplne jedno či ste on on alebo on ona. Občana skôr zaujíma čo ten volený orgán v NR SR pre neho urobí. Nemáte pocit, že občanov by ste skôr zaujal svojou prácou ako tým, že vytrubujete že to robíte s chlapom?
Súhlasím s Vami. Aj ja sa teším na deň, keď informácia o sexuálnej orientácii bude absolútne nezaujímavá. V Národnej rade sa zaoberám problematikou zdravotníctva. V rozsiahlejšom rozhovore pre SME nenájdete ani slovo o tom, "s kým to robím". Riešim tam súvislosti ako právna istota, sociálna stabilita a individuálna zodpovednosť. Riešim tam to, či majú mať rodičia potomkov homosexuálnej orientácie obavy o ich perspektívu a to, či je dobré, keď týchto ľudí vyháňame platiť dane a odvody do tolerantnejších krajín EÚ.
09.06.2011 09:59 - otázka od Peter
Nechcete si svoj komplex radšej riešiť v súkromí?Verejnosť tieto vaše avantúry s chlapmi nezaujíma,alebo len okrajovo.Žite si svoj život a neotravujte!
Nemám komplex. Keby som ho mal, tak sa o týchto veciach otvorene nerozprávam. Životné partnerstvá nie sú o avantúrach. Rovnako ako manželstvá muža a ženy majú iný obsah. Vaša manželka Vám ho vysvetlí.
09.06.2011 09:58 - otázka od Timea
GRATULUJEM A SOM RADA! Medzi svojimi známymi mám takto orientovaných ľudí... uplne fajn, že niekto aj z verejných osobností prelomil bariéru na Slovensku!!
Ďakujem. Však už bolo na čase, máme viac ako 20 rokov od Novembrovej revolúcie.
09.06.2011 09:57 - otázka od Habor
Je to uz tak, dnesni muzi v EU su buzni(je to moderne) a zeny su devky(nestoja za viac ako jednu noc).
Sexuálna orientácia je geneticky daná. Človek sa s ňou rodí, nevyberá si ju podľa módneho trendu, nedá sa zmeniť.
09.06.2011 09:56 - otázka od tomas
Zdravim, preco je homosexualita pre niektorych (dost vela) heterosexualov taky problem? t
Môže to byť otázka interpretácie náboženskej viery, môže sa to chápať ako prejav rodičovského zlyhania, môže to mať rôzne iné príčiny.
09.06.2011 09:55 - otázka od norbert
chcem sa Vám poďakovať za prvý krok, ktorým ste určite inšpirovali mnoho ľudí, aby mohli žiť plnohodnotný život v pravde a nemuseli sa skrývať za to čím sú. moja otázka je, či ste sa niekedy chceli stať bojovníkom za gay práva a vdôsledku čoho? čo by ste zmenili ako prvé? Ďakujem. norbert
Nemám rád konflikt. Som za pokojné a vecné riešenia. V súkromí je mojím hobby harmónia, takže poctivé argumenty a trpezlivosť sú mi bližšie ako nátlakové akcie. Je dobré, že ľudia začali chodiť do sveta, začali používať internet a postupne nadobúdajú osobné skúsenosti, ktoré im pomôžu aj na túto vec získať triezvy pohľad.
09.06.2011 09:52 - otázka od Miriam
nemám žiadnu konkrétnu otázku, chcem len vyjadriť poklonu, možno aj vďaka Vám sa niečo konečne u nás zmení, ďakujem Vám :)
Ďakujem veľmi pekne. Snáď to pomôže dobrej veci.
09.06.2011 09:52 - otázka od Katarina
Dobry den, aky je vas nazor na to, ze na Slovensku je stale tak velka netolerancia k nehetero orientovanym ludom (aj v porovnani so susednymi statmi). Co by mohlo zmenit pohlad ludi na registrovane partnerstva?(myslite si, ze je to generacny problem?) Dakujem, Katarina
Dobrý deň. Dôvodom sú nedostatočné osobné životné skúsenosti, vtedy ľudia čerpajú z predsudkov. V Čechách aj Rakúsku registrované partnerstvo funguje na prospech celej spoločnosti. Myslím si, že na Slovensku by mali byť aktívnejšie verejnoprávne médiá.
09.06.2011 09:50 - otázka od lucka
Dobrý deň. Zaujímalo by ma, z akého dôvodu ste sa vystavili mediálnemu tlaku a rozhodli sa otvorene sa priznať k homosexualite? Malo uverejnenie tejto informácie niečo spoločné s Dúhovým Pridom, ktorý sa v Bratislave uskotočnil 4. júna 2011 ?
Vašu otázku som zodpovedal v predošlej odpovedi. Doplním len, že politika by ma nemala zmeniť. Nemám čo tajiť.
09.06.2011 09:49 - otázka od martin
chlape, klobouk dolů, držím pěsti. jsi frajer
Ďakujem.
09.06.2011 09:48 - otázka od michal
Dobrý deň, čo bolo príčinou vašeho priznania sa k homosexuálnej orientácii? Ďakujem za odpoveď a držím vám palce. Michal
Dobrý deň aj Vám. Nie je to nič nové. Táto informácia prebehla Hospodárskymi novinami 23. augusta 2010. Príčinou bolo oslovenie denníka SME v súvislosti s GayPride, ktorá sa konala 4. júna. Som slobodný a svojprávny človek, nemám rád pretvárku. Nehľadajte v tom žiadnu senzáciu.
09.06.2011 09:47 - otázka od the_chosen
Nezaujíma ma vaša sexuálna orientácia. Je mi fuk, čo robíte vo svojom súkromí. Zaujíma to len bulvár. Horšie je, že zastupujete v parlamente stranu, ktorá sa najväčšou mierou podiela na deformácii SR. Nechcem si ani predstaviť, akú spúšť súčasná vláda po sebe zanechá. Už aby po vás neostal ani smrad. Neznášam vás. Zmiznite!
Ja budem tiež rád, keď sa na homosexuálov na Slovensku budeme dívať rovnako ako na ľavákov, aj keď k tomu máme ešte ďaleko a nebude to nikoho zaujímať. Myslím si, že SaS prišla s úplne novým prístupom transparentnosti. Naše rontgenové snímky sú na www.politikaopen.sk. Presadili sme nové pravidlá na verejné obstarávanie, zastavili sme pôžičku Grécku, bojujeme o to, aby na čele generálnej prokuratúry stál človek, ktorý naozaj bude chrániť verejný záujem,...
09.06.2011 09:44 - otázka od dodo66
V prvom rade dakujem za prveho necelebritneho bojovnika...konecne sa naskyta moznost presadzovat problemy aj inak, ako gaypride...a sice diskusiou. Zaujímal by ma Váš commingout v sukromi, rodine. Islo to hladko? A drzim palce, zelam vela sily pri narazkach pana Slotu a hlavne vela pozitivnych reakci
Ďakujem za povzbudenie. To je aj účelom mojej aktivity šíriť osvetu a sprostredkovať bežné každodennosti života človeka s inou sexuálnou orientáciou na Slovensku. Keď Vás zaujíma môj súkromný comming out, prečítajte si najbližšie vydanie týždenníka Život.
09.06.2011 09:42 - otázka od karci
Dobry den, pan Fořt:-))
Keďže ste sa nič neopýtali, dobrý aj Vám. Hlavne dnes dôjsť po svojich domov, keď sa pozerám von oknom.
09.06.2011 09:41 - otázka od Marian
Vyskusali ste niekedy zenu...ak ano preco si myslite ze muzi su lepsi v sexe?A ak nie preco si myslite ze muzi su lepsi v sexe bez vyskusania zeny? Marian
Ak máte otázku na sex a sexuálne praktiky, skúste si nájsť iný rozhovor.
09.06.2011 09:40 - otázka od JAN
Kolko stojí POCHOD a či to budu platit všetci občania.mali by to zakázat lebo je to špatný príklad pre mládež aby sa oblizovali holohlavý chlapi a ženy.Keby to spravil inteligentný občan tak ho polícia predvedie za pohoršovanie mládeže.Prečo má sa prisposobit 5 milionov občanov 1 000 buzerantom .Bude vláda zdražovat lieky aby bolo na POCHOD na buduci rok.Hanba takému POSLANCOVI.Treba pomoct občanom postihnutých povodnami.Na to vláda nemá.
Je to výkon ústavného práva na zhromažďovanie. Pochod bol pokojný a nezaregistroval som žiadne prejavy exhibicionizmu. Koľko nás stál? Neviem. Koľko nás stojí zabezpečenie futbalového zápasu?

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu