Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vyhrajte horský bicykel Giant

Giant Zobraziť galériu (8)
Giant

BRATISLAVA - Našim poslaním je skvalitňovať váš cyklistický život. Inšpirovať vás, dať vám silu pri každom ďalšom dobrodružstve na bicykli. Či už pretekáte, snažíte sa zlepšiť vašu kondíciu, dochádzate do práce alebo sa len tak túlate krajinou, bicykle Giant sú tu, aby vám vašu cestu umožnili. Našou odmenou je dôvera, ktorú do nás vkladáte - na cestách, lesných chodníčkoch alebo trialoch, ktoré sa vinú pred vami.

Giant má širokú paletu bicyklov pre každého. Je najväčším výrobcom bicyklov na svete. Je zároveň aj jedinou značkou na súčasnom trhu, ktorá na výrobu rámov nepoužíva subdodávateľov. Na tento fakt je Giant náležite pyšný. Celková výroba od základných materiálov (hliníková zliatina, karbónové vlákno), a samozrejme výskum a vývoj prebieha vo vlastných továrňach Giant. Čo to znamená? Predovšetkým úplnú kontrolu nad kvalitou výrobku – od použitých surových materiálov, až po finálny výrobok. Týmto sa nemôže pochváliť žiadna iná značka.

Počas viac ako troch desaťročí sa Giant zasadzuje o popularizáciu cyklistiky. Pre nás je bicykel niečím viac, ako obyčajným strojom. Je neoddeliteľnou súčasťou spoločnosti, priateľom a spôsobom objavovania a prekonávania hraníc nášho sveta.

Práve teraz máte možnosť získať na vašu cestu lesom úplne nový Giant Talon 2 v hodnote 689 eur. Stačí ak odpoviete na jednoduchú otázku, na ktorú odpoveď nájdete na stránkach www.giant-bicykle.sk

Súťaž bude trvať 3 týždne. Každý týždeň Vám položíme jednu súťažnú otázku, na ktorú môže poslať každý súťažiaci jednu odpoveď a tým pádom bude zaradený do žrebovania. Ak súťažiaci odpovie správne na 1 otázku bude zaradený do žrebovania jeden krát, ak na dve otázky tak dva krát, ak na všetky tri, tak bude zaradený do žrebovania tri krát. Výhercovi bude bicykel osobne odovzdaný na základe zhody identifikácie cez osobný doklad a údajov v registračnom formulári.

Držíme vám palce!

 

Súhlasím, aby Zoznam, s.r.o. , Viedenská cesta 3-7, 851 01 Bratislava  („usporiadateľ „) spracoval osobné údaje uvedené pri prihlásení na účely tejto súťaže a po dobu jej trvania a vyhlásenia výsledkov.  Usporiadateľ súťaže je oprávnený zverejniť poskytnuté osobné údaje výhercov v rozsahu meno, priezvisko, mesto na internete a oboznámil som sa s poučením o mojich právach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu