Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

T-Mobile Music City Košice – najväčšia hudobná párty, fashion show s The Pastels a Superstáristi

Srbská rytmická smršť Boban and Marko Markovic Orchestra
Srbská rytmická smršť Boban and Marko Markovic Orchestra

KOŠICE - Do Košíc sa po dvoch rokoch vracia T-Mobile Music City, najväčšia párty v meste. Ako vždy prináša množstvo dobrej domácej a zahraničnej hudby na viacerých pódiách zdarma a okrem toho štýlové záležitosti, ktoré sa s hudbou spájajú: tanečnú fashion show, Superstáristov, fotenie na Červenom koberci.

Po troch tohtoročných Music City klubovkách v Trenčíne, Prievidzi a Spišskej Novej Vsi sa T-Mobile Music City presúva na veľké pódiá metropoly Východu. Nadupané rytmy so sebou prinesú srbskí Boban and Marko Markovič Orchestra, najpopulárnejšie koncertné kapely Polemic a Hex, Košičania Puding pani Elvisovej, hiphoperi Moja reč či H16, alebo legendárni britskí dídžeji Slam v piatok 10. júna. Kompletný program nájdete na adrese.

T-Mobile Music City je štýlová zábava, preto vyzýva všetkých Košičanov a návštevníkov Košíc: predveďte svoj štýl! Odfoťte sa na Červenom koberci a hrajte vo veľkom finále o Hviezdu Červeného koberca. Na pódiu sa objaví známa „street dance“ formácioa The Pastels, ktorí vystúpia na Hlavnom aj Hip-hopovom stage. Pastels vo fashion-dance show predvedú oblečenie známej športovej značky. Ďalšími hosťami podujatia budú Superstáristi, forma ich vystúpenia pred divákov ostáva zatiaľ tajomstvom.

Vystúpenia prebehnú rozdelené podľa štýlov na dvoch open air pódiách: pop-rockové Main Stage na Hlavnej ulici a Hip-Hop Stage a Dance Stage na kúpalisku Ryba. Lístky zháňať netreba, celá akcia je zadarmo.

Ak na akciu chcete pozvať svojich známych, spravte to tiež štýlovo: natočte videopozvánku na T-Mobile Music City Košice a vyhrajte 1500€! Všetko o súťaži nájdete na adrese Súťaž trvá do 29. mája.

Zažime spolu najväčšiu akciu začiatku festivalovej sezóny, T-Mobile Music City Košice 10. júna 2011.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu