Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Finalistka Miss Slovensko 2010 Mária Rakúsová bola online

Mária Rakúsová Zobraziť galériu (3)
Mária Rakúsová

Mária Rakúsová študuje na Lekárskej Fakulte UK v Bratislave. V živote stále vyhľadáva nové zážitky a láka ju všetko nové a nepoznané. Snaží sa zoznamovať s novými ľuďmi. Napriek evidentne extrovertnému ladeniu osobnosti mnohé z jej záujmov by sa dali priradiť skôr introvertovi.

Vyrastala bez súrodencov, preto sa občas uchýli do samoty, ktorú po dňoch strávených v spoločnosti ľudí vyhľadá. Keď je sama, rada si prečíta dobrú a pútavú knihu. Má rada skôr klasickú literatúru od obľúbených spisovateľov ako napríklad Kafku, Dostojevského, Tolstého, Viana, Dickensa či Marquéza. Medzi jej najobľúbenejšie diela patrí Sestra spánku (Schneider), Na východ od raja (Steinbeck), Amerika(Kafka) a.i. Obdivuje diela impresionistov. Z výtvarného umenia jej najviac imponuje Paul Gaugain, z klasickej hudby zasa Claude Debussy. K hudbe má Mária blízko aj preto, že sa venovala viac ako 10 rokov hre na klavír. Po škole uvažuje o práci zdravotníčky v oblastiach sveta odkázaných na humanitárnu pomoc. Osobne si myslí, že každý človek by mal obetovať časť svojho života pomoci ľudom v núdzi a splniť si tak svoju spoločenskú povinnosť.

Rozhovor

10:01:08 - otázka od: Peter Ahoj si veľmi pekná Ahoj Peťo , ďakujem máš vkus :-D

10:01:09 - otázka od: Paloma Ahoj čo očakávaš od finálového večera? čau Paloma ,predpokladám , že budem veľmi nervózna a večer prejde rýchlo . No určite všetko dobre dopadne :-)

10:01:09 - otázka od: Zuzana Ahoj Majka ktorú kočku by si ty vybrala za MISS desaťročia? Ahoj Zuzka , všetky miss boli krásne a zaujímavé , no podľa mňa najvhodnejšia na tento titul je Ivica Sláviková.

10:03:45 - otázka od: Tomáš Aký máš rada šport? Čau Tomáš :-) nie som veľmi športový typ , no veľmi rada plávam a hrám karty či šach :-)

10:06:00 - otázka od: Tajný Ctiteľ Ako by mal vyzerať muž tvojich snov? Ahoj , muž mojich snov je inteligentný , vzdelaný , vychovaný a úprimný. Pravdou je,že som takého ešte nestretla :-P

10:06:58 - otázka od: Jana Ahoj si veľmi sympatická držím palčeky. Ďakujem Janka , prajem Ti pekný deň :-D

10:08:05 - otázka od: jakub Akú máš rada hudbu? Čau Jakub , mám veľmi rada klasiku a z modernej hudby preferujem house :-)

10:10:33 - otázka od: Otec Stanislav Aké máš plány do budúcnosti? Ahoj Stanislav, určite chcem najskôr dokončiť školu a venovať sa medicíne .Nejaké ďalekosiahle plány nemávam pretože človek mieni , život mení ....

10:12:17 - otázka od: Dušan Vraj sa venuješ umeniu ako čítam Ahoj Dušan , máš pravdu. Vo voľnom čase sa naozaj rada venujem umeniu. Milujem literatúru , hudbu ,ale aj výtvarné umenie :-)))))

10:14:49 - otázka od: Roman Máš už aj nejakú kamarátku medzi babami? Čauko Roman , myslím že kamarátkou by som kľudne mohla nazvať Katku č. 15 ,ale výborne si rozumiem aj s ostatnými dievčatami :-D

10:16:20 - otázka od: Karci22211 Ako vidíš svoje šance vo finále? Ahoj :-) ja sa radšej nad šancami ani nezamýšľam. Čo sa má stať , stane sa ...

10:18:17 - otázka od: Grande Pedro Máš radšej leto či zimu? Ahoj Pedro , najradšej mám jar .No keďže teplo mi je bližšie tak by som si vybrala skôr leto ako zimu . :-))))

10:20:23 - otázka od: Michal Obľúbená dovolenková destinácia? Ahoj Michal , som zástancom aktívnych dovoleniek a náučných výletov. Takže určite nejaké miesto s krásnou prírodou a históriou.Mojím snom je navštíviť Galapágy.

10:21:37 - otázka od: Ivan Šandor Nechceš skúsiť šťastie v herectve? Ahoj Ivan, keďže som veľmi hanblivá herectvo by bolo pre mňa len stres.Asi skôr nie, no nikdy nehovor nikdy :-D

10:22:09 - otázka od: Daniel Dangl Neskočíme na kávu? Ahoj Dano , jasné skočme :-))

10:22:38 - otázka od: michal ahoj Mária,,,, vezmeš si ma? :))))))))) Čau Michal , podľa toho kam :D

10:24:15 - otázka od: sonicka ahoj, kolko vazis a merias???dakujem, drzim prsty v sutazi.... S Čauko Sonička , meriam 173 cm a vážim teraz 53 kg. Ďakujem :-)))

10:28:04 - otázka od: rony Ahoj.koho povazujes za najvacsiu konkurentku v sutazi? Ahoj Rony,Žiadnu z dievčat neberiem ako konkurenciu. Hociktorej by som víťazstvo dopriala. Nech vyhrá tá , ktorá sa na to najviac hodí.Samozrejme určité tipy na víťazku mám , no netrúfam si hádať. Obvykle veci nedopadnú tak , ako očakávame a aj najväčší favorit môže sklamať.

10:29:17 - otázka od: rony ahoj.aky je tvoj zivotny sen? Ahoj, sny sa nesmú prezrádzať !!! potom sa neplnia :-DD

10:32:04 - otázka od: Marta Mária, osobne si najviac vážim Vašu rozhodnutie pracovať ako zdrav pracovník pri humanitárnej pomoci. Viete o.i. navariť dobré a chutné jedlo pre väčšiu spoločnosť ľudí? Prosím Vás o autogram na fotokarte do mojej zbierky autogramov. Držím Vám palce v súťaži, Ing.Marta Bullová, THK 20, 974 01 Banská Bystrica Ďakujem Marta :))) Aj ja sa teším na tú časť svojho života. Uvariť by som asi vedela , len by som sa pri tom poriadne zapotila :DD A snáď by im aj chutilo

10:32:44 - otázka od: Lucia Ahoj Maria. Budem silno drzat palce, aby si to vyhrala. Si jednoznacne najkrajsia, nie nadarmo mas poradove cislo s dvomi jednotkami ;) Ďakujem Lucka , drž budem to potrebovať :-P

10:33:42 - otázka od: Mirec Ahoj Maria, podla mna si zo vsetkych missiek najkrajsia.Si pekna, vzdelana, mas pekny usmev.Moj hlas mas isty. Drzim palce nech to vyhras.Mas na to :) Ďakujem Mirec , veľmi si ma potešil :-)

10:35:56 - otázka od: Themis Ahoj, akymi cudzimi jazykmi sa dorozumies? Do ktoreho rocnika na lekarskej fakulte chodis? Dakujem za odpoved. Drzim palce, nech to vyhras. Ahoj Themis , hovorím plynule anglicky a francúzsky. Som v piatom ročníku a o rok končím .Ďakujem Maj sa pekne :-))

10:37:26 - otázka od: Viktor si najkrajsia!!!!!!!!! Ahoj Viktor :-)) ďakujem. Oceňujem tvoj cit pre krásu :-P

10:39:22 - otázka od: Ondrej Vyhras to! Čauko Ondrej,ďakujem a máš skúsenosti s veštením ? :-P

10:43:44 - otázka od: Pavli Ahoj.Držím Ti palčeky. Verím, že miesto v prvej trojke je isté. Akú špecializáciu v medicíne si si vybrala? Prečo? Kam by si ako humanitárna zdravotníčka rada išla? Čauko Pavli , ďakujem :-)) Najradšej by som sa špecializovala v psychiatrii ,ale uvidíme. Nie všetko v živote môžeme ovplyvniť...Ako humanitárna pracovníčka pôjdem tam , kde ma budú potrebovať :-)

10:44:46 - otázka od: SPOKino Ahoj Marus a mna si kedy vezmes? mne je jedno kam najlepsie este dnes... Čauko Spokino , keď sa vrátim hneď ta vyvenčím :-P takže až v nedeľu

10:45:34 - otázka od: Rasto Si jednoznacne najkrajsia Ahoj Rasto , ďakujem si veľmi milý :-))

10:49:02 - otázka od: Miro Ahoj Maria. Fandim ti! Co by si robila, kebyze vyhras? Ahoj Miro , ďakujem teší ma to :-))) Podobné otázky riešim až keď daná situácia nastane . Ale určite by som víťazstvo najprv poriadne oslávila :-P

10:50:14 - otázka od: Majo Si moja favoritka Ďakujem Majo , budem sa snažiť Ťa nesklamať :-)))

10:51:05 - otázka od: Kamil Dufam, ze to vyhras. Slovensko bude mat konecne nadajnu zastupkynu na svetovom finale :) Ahoj Kamil , ďakujem si veľmi milý :-))

10:52:39 - otázka od: mato ahooj...vy missky budete mat prehliadku v Trenčíne v OC LAugaricio?? ak ano kedy??? vdaka..:)) Čauko Mato, neviem Ti povedať , no dáme Ti určite vedieť keď prídeme :-P

10:53:51 - otázka od: Livia ahoj venuješ sa aj modelingu? Ahoj Lívia , modelingu sa už momentálne nevenujem . Maj sa :-)

10:54:42 - otázka od: Mirka Verim ze to vyhras - pekna, mila a inteligentna, to by bolo aby nie ;-) Ahoj Mirka, ďakujem potešila si ma :-)) maj sa pekne :-)

10:55:45 - otázka od: Lucik Drz sa!!!!!!!!!!!! Ahoj Lucik ďakujem , budem :-))) aj ostatným ďakujem za otázky a prajem pekný deň :-)))

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu