Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Miss Slovensko 2010 Natália Drocárová bola online

Natália Drocárová Zobraziť galériu (3)
Natália Drocárová

Natália Drocárová študuje na bilingválnom gymnáziu v Nitre. Vo svojom voľnom čase sa venuje hre na bicie, maľovaniu a fotografovaniu.

Vždy, keď je to možné, snaží sa pomáhať. Zapojila sa do zbierky pre deti trpiace hypoglykémiou. Vystupovala spoločne s bubeníckym orchestrom Campana Batucada na projekte „Na kolesách proti rakovine“. Podieľala sa na organizovaní benefičného koncertu pre neziskovú organizáciu Slniečko.

Rozhovor

10:04:45 - otázka od: evusshhh ahoj naty, nechcela by si si niekedy zahrat s Martinom Valihorom?vela stastia vo finale :) Ahoj Evush, jasné ,že by som si niekedy rada zahrala s Martinom, je to skvelý bubeník a k veľa veciam by ma určite inšpiroval.

10:04:46 - otázka od: petr Ahoj Natalia viděla jsi České Miss 2010?Komu fandíš? Čau Peťo, bohužiaľ sa mi ešte nepodarilo natrafiť na finalistky českej miss 2010, ale som si istá, že si medzi nimi čoskoro nejakú favoritku nájdem.

10:04:46 - otázka od: romanko ahoj ako sa ti dari a ako sa maš a držim ti palce dufam že vyhraš. Ahoj, mám sa fajn a ty? Ďakujem za podporu.

10:04:46 - otázka od: Aquamarin Dobrý deň pozdravujem Vašu rodinu a chcem sa Vás spýtať ako si držíte chudú a peknú postavu alebo máte na to niaky trik ?Ďakujem Dobrý deň, ďakujem za pozdrav, určite ho odovzdám. Ďakujem aj za kompliment. Svoju postavu si snažím udržiavať kombináciou zdravej stravy a občasného cvičenia, ale predsa len som človek a občas si doprajem aj nejakú tú čokoládku. :)

10:04:46 - otázka od: Ivana oblubeny parfem ? Drzim palce :) Ahoj Ivanka, mám rada veľa vôní, no na prvom mieste je u mňa Miss Dior Chérie.

10:27:22 - otázka od: janka ahoj, co mi poradíš, ja som sa konečne dočkala jednej novely ale neviem ako si ju vytlaciť:) a furt nejde Ahoj Jani, skús si z nej prečítať pár prvých strán a ak sa ti naozaj bude páčiť tak skoč do kníhkupectva a kúp si ju. Podporíš tým nielen autora ale aj slovenský knižný trh.:)

10:34:47 - otázka od: Majka Ahoj Natalia. Ake farby mas najradsej? Drzim ti palce :) Ahoj Maji, mám rada svetlé pastelové farby v kombinácií čiernou a šedou. :)

10:34:47 - otázka od: Miro Cau, ako sa ti paci v sutazi? Ahoj Miro, v súťaži sa mi naozaj páči, myslím, že aj s ostatnými dievčatami spolu prežívame veľa pekných chvíľ.

10:34:47 - otázka od: PaedDr. Vladimira Micekova Ahoj Natalia Drzime ti palce, paci sa nam tvoje vystupovanie, to ze mas taky siroky zaber zaujmov a ze hovoris tolkymi jazykmi a k tomu si este aj pekna. Planunjes pokracovat v studiu po ukonceni gymnazia, ak ano ktorym smerom? Dobrý deň, veľmi pekne ďakujem za kompliment. Áno, jednoznačne chcem pokračovať v štúdiu na vysokej škole a rada by som sa zamerala na medzinárodné vzťahy.

10:39:08 - otázka od: tralala ahoj, ako zvládaš učenie? ide ti to ľahšie alebo trošku steží, steží??:-)a ktoré jazyky sa učíš a čo chceš v budúcnosti študovať? Ahoj tralala :), učenie si myslím zatiaľ zvládam bez väčších komplikácií. Učím sa po španielsky a anglicky ale dorozumiem sa aj po rusky. Určite aj to je jeden z dôvodov, prečo som sa rozhodla pre štúdium medzinárodných vzťahov.

10:48:27 - otázka od: katka ahoj nat, dočitala som sa, že máš priateľa a že ťa podporuje. myslíš si že je váš vzťah na toľko pevný, že spolu zostanete aj ak by sa ti podarilo vyhrať túto sútaž a ty by si bola zaplavená kopou nových povinností a samozrejme novým životom na vysokej nohe? Ahoj Kati, dočítala si sa správne :). Myslím si, že vzťah sa nemôže rozpadnúť pre to, že sa jeden z partnerov dostane do inej spoločnosti. Rozpadáva sa vtedy, keď na ňom jeden z nich alebo obaja prestanú pracovať a verím v to, že nám sa to nestane :).

10:55:07 - otázka od: lenka Ako budes travit leto? Drzim palce, si velmi sympaticka :) Ahoj Leni, ďakujem za kompliment, dúfam , že sa mi leto podarí stráviť v kruhu rodiny a priateľov a taktiež na cestách po Európe. :)

10:59:58 - otázka od: Ola ahoj natalka, bez coho alebo koho si nevies predstavit svoj zivot? Ahoj Oli, svoj život si neviem predstaviť bez mojej rodiny a priateľov, ktorí sú pre mňa prvoradí. Ale tiež by mi chýbala káva do ruky :) a čerešne.

10:59:58 - otázka od: mamina Ľubim Ťa,si velmi dobrý,usilovný človecek. Držim Ti palce. Ďakujem, teraz aspoň všetci vedia akú mám skvelú maminu :)

11:02:33 - otázka od: deniskooo aky sport mas najradsej? pozeravas sport v tv? Ahoj Denis, najradšej pozerám hokej ale neodmietnem ani partičke stolného futbalu či volejbalu .

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu