Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Finalistka Miss Slovensko 2010 Martina Dávidová bola online

Martina Dávidová Zobraziť galériu (3)
Martina Dávidová

Martina Dávidová žila v Košiciach, neskôr sa presťahovala do Banskej Bystrice a v súčasnosti býva v Bratislave. Medzi jej záľuby patrí jazdenie na koňoch, salsa, turistika, cestovanie, učenie cudzích jazykov, čítanie kníh, kedysi spev a hra na zobcovej flaute, rada varí a pečie. Má rada čistotu, poriadok a dochvíľnosť.

V budúcnosti by v prvom rade chcela úspešne doštudovať vysokú školu a postupom času si otvoriť súkromnú psychologickú ambulanciu. Samozrejme rodina je pre ňu základ, takže popri škole a neskôr práci pevne verí, že si založí rodinu. Pre Martinu je láska a zdravie základ, a ako hovorí, "keď má človek tieto 2 vzácnosti, všetko ostatné príde a vtedy si môžme povedať, že sme skutočne bohatí a šťastní". Myslí, že má tú najúžasnejšiu rodinu na svete a sú pre ňu tým najdôležitejším článkom v živote.

Jedným z jej najväčších snov, je založiť si svoju charitatívnu nadáciu, ktorá by pomáhala predovšetkým detičkám na onkológii. Nie náhodou si vybrala štúdium psychológie a je nesmierne šťastná, že sa dostala práve na školu sv. Alžbety, ktorá je preslávená aj svojou charitatívnou činnosťou. Charite sa venuje posledných pár rokov. Počas strednej školy sa jej začala venovať a pokúšala sa prispieť v rámci svojich možností (zbierky pre detský domov, návštevy detí na onkológii a centra pre týrané ženy, charitatívne podujatia v rámci modelingu).

Rozhovor

13:01:14 - otázka od: drobcek ahoj Martinka, ako si udrziavas svoju peknu postavu? Ahoj drobček, rada behám a chodím do posilovne, samozrejme, dbám aj na svoju stravu, snažím sa zdravo stravovať...

13:01:14 - otázka od: barbie cauko, aky alkohol pijes? si fajciarka? Ahoj Barbie, som nefajčiar a čo sa týka alkoholu, tomu sa tiež snažím vyhýbať. Ale ako prípitok martini alebo šampanské...

13:01:14 - otázka od: bobo ahoj, citam, ze rada pecies, tak co najradsej? mas nejaky tajny recept? Ahoj Bobo, rada pečiem akékoľvek jednoduché domáce koláče, najmä z celozrnnej múky a s ovocím.

13:01:14 - otázka od: verča ahoj Martinka, ake je tvoje oblubene jedlo, zakusok a drink? Ahoj Verča, najradšej mám grilovanú rybku s čerstvou zeleninou, ako drink obľubujem nealko a zákusok, asi ovocný pohár s jogurtom :)

13:01:14 - otázka od: palino Ako by mal vyzerať muž tvojich snov? Ahoj Palino, čo sa týka muža mojich snov, pevne verím že je nim môj priateľ. Nemám ideál chlapa, čo sa týka zovňajška, ide skôr o vnútorné hodnoty a správanie.

13:01:14 - otázka od: danka Ahoj Maťka, asi nie je vela dievcat z tejto oblasti, ktore sa venuju charite... len vedu o tom prazdne reci,ale skutek utek.. takze ti naozaj fandim a drzim palce Ahoj Danka, ďakujem krásne. Pevne verím, že sa pomoc dostane tam, kde sa má a spravím pre to všetko :) Niet nad tie krásne úsmevy detí...

13:06:31 - otázka od: Peter S Ahoj, si celkom sympatická. Kto ťa "nahovoril" aby si to išla skúsiť na Miss ? Ak by ti toto podujatie prinieslo úspech ,tak by sa ti zmenil život ale zmenila by si sa aj ty ? Alebo by si zostala tou istou Martinou akou si dnes. Nič v zlom pýtam sa to len preto že babám (nie všetkým) po takomto úspechu väčšinou ide sebavedomie prehnane hore a zabúdajú na to kto boli predtým...Ďakujem za odpoveď ,nech sa darí...:-) Ahoj Peter, na túto súťaž som sa prihlásila aj na podnet mojich malých súrodencov, rodiny, priateľov a samozrejme aj ja som to brala ako novú príležitosť. Nemyslím, že účasť na tejto súťaži by mal byť dôvodom, aby sa stal človek namyslený, takže si nemyslím, že by ma táto súťaž mala zmeniť. Pevne verím, že ma obohatí o nové skúsenosti a získam množstvo nových príležitostí... :)

13:06:31 - otázka od: monika mas nadherne vlasy...staras sa o ne nejako specialne? Ahoj Monika, ďakujem :) Nemám žiadnu špeciálnu starostlivosť, iba si ich pravidelne umývam, používam výživový sprej a krém na pokožku hlavy...

13:09:23 - otázka od: drahos cauko, vyzeras, ze si inteligentna baba, nechapem, ako si sa mohla prihlasit do tejto sutaze.... Ahoj Drahoš, ďakujem, no nemyslím, že by táto súťaž mala byť pre "hlúpe" dievčatá, naopak mali by byť inteligentné a zaujať nie len vonkajšou krásou...

13:09:23 - otázka od: derik Ahoj. si spokojna s pridelenym cislom, alebo by si chcela ine? pripadne mas nejake stastne cislo? Ahoj Derik, 5ka patrí medzi moje obľúbené čísla, takže som s ňou spokojná. Obľubujem však všetky čísla, ktoré obsahujú číslicu 1,5 a 7.

13:11:11 - otázka od: Láska Ahoj, vždy si mala tak nádherné kučeravé vlasy, alebo si sa k nim nejakým spôsobom dopracovala? Ďakujem a nech sa ti darí :) Ahoj láska :) vlásky mám kučeravé od malička, takže sú prirodzene moje :D

13:11:11 - otázka od: katarina ako sa mas?aky si mala dnes den? Ahoj Katarína, mám sa výborne, ďakujem :) a dnešný deň je prekrásny vďaka slniečku..

13:27:25 - otázka od: vladimir ahoj. si zamilovana?kedy si mala svoju prvu lasku? Ahoj Vladimir, keďže mám priateľa, tak áno :)

13:27:25 - otázka od: M.a.c. Ahoj Martinka .... kde si bola naposledy na dovolenke? Ahoj M.a.c., moju poslednú dovolenku som trávila v Chorvátsku.

13:27:25 - otázka od: Daša Slavkovská ahoj, držím palce, kedže máš krásne kučeravé vlásky ako ja, pretože ešte kučeravá baba nevyhrala..tak sa drž,a finále si nenechám ujsť...ako každý rok kuknem..)) Ahoj Dáša, ďakujem krásne a pekný deň :)

13:27:25 - otázka od: vanesa ahoj, máš úžasné kučery, ako často si ich umývaš, a aké prípravky používaš, musíš asi do svojich vlasov moc financii dať, že? ale zas si ich moc dievčat, žien aj závidí, nie..?? držím palce... Ahoj Vanesa, čo sa týka mojich vlasov, dostávajú bežnú starostlivosť, nič špeciálne.

13:27:25 - otázka od: david minule som videl vsetky finalistky na nejakej premiere v kine... musim povedat, ze v skutocnosti si krajsia ako na fotke... Ahoj David, ďakujem..

13:28:23 - otázka od: palec caves, vyskusala by si nejaky adrenalinovy sport? Ahoj palec, určite by som si nejaký adrenalínový šport rada vyskúšala, no aký, to neviem povedať.

13:30:44 - otázka od: befi Kvetinka, nechcela by si radsej robit zdravotnu sestricku na onkol oddelení? Naco sa motat po kadejakych sutaziach. Este sa nakoniec aj ty uchytis v showbiznise, a co bude potom s detickami? Ahoj Befi, nemyslím, že by mala byť táto súťaž prekážkou. Práve naopak, môže mi pomôcť do budúcnosti, aby som dosiahla veci, ktorým sa chcem venovať.

13:35:06 - otázka od: tania Ahoj Mati..co hovoris na tvrdenie ,ze missky su len pekne ale za to hlupe tvaricky??inak,pekny den Ti prajem:)) Ahoj Tania, myslím, že tento názor majú ľudia, ktorí tieto dievčatá vôbec nepoznajú. Aj v tomto ročníku je väčšina dievčat vysokoškoláčiek, nie sú to len pekné tváričky, sú to inteligentné dievčatá... nie je také jednoduché vystupovať pred kamerami či cudzími ľuďmi, človek sa tomu postupne naučí, no musí sa naučiť prekonať trému...

13:37:08 - otázka od: dadula ahoj, kolko merias a vazis? drzim palce! Ahoj Dadula, ďakujem :) meriam 177cm a vážim 55 kg

13:37:08 - otázka od: lia Ahoj Maťa, ktorá časť Slovenska sa ti páči? A prečo? Ahoj Lia, ťažko povedať ktorá časť Slovenska, je tu množstvo krásnych miest...

13:38:13 - otázka od: jubi Martinka, ako by mal vyzerať muž tvojich snov? Máš priateľa, ak to nie je tajomstvo. Ahoj Jubi, mám priateľa. Nemám vysnívaný mužský ideál, základom by malo byť vnútro človeka, jeho postoje a správanie...

13:44:14 - otázka od: Jaroslava ahoj Martinka, ako si udrziavas svoju postavu? Ahoj Jaroslava, čo sa týka mojej postavy, udržiavam si ju pravidelným športom a zdravou stravou :)

13:48:10 - otázka od: 777 Čo by si si zobrala na opustený ostrov? Myslis, ze je podstatne sutazit v sutazi krasy, ked ako si pisala mas vzenesenejsie zivotne ciele a ako ti skusenosti tejto sutaze pomozu najplneniu tvojich cielov? Ahoj 777, rozhodne ma účasť v súťaži môže posunúť len ďalej, získam nové skúsenosti, kontakty... som si istá, že som spravila dobre. A na opustený ostrov by som si vzala svoju babičku, lebo je to náš sen :)

13:55:36 - otázka od: peter ...ahoj...co ocakavas od sutaze?si tam preto lebo sa chces zviditelnit alebo na nieco poukazat?...prajem vela stastia v sutazi aj v osobnom zivote...prajem oekny den Ahoj Peter, súťaž beriem ako veľkú príležitosť, ktorá ma môže posunúť vpred. Veľa šťastia aj tebe a pekný deň :)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu