Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Finalistka Miss Slovensko 2010 Mihálová bola online: Aké sú jej fóbie?

Jana Mihálová Zobraziť galériu (2)
Jana Mihálová

BRATISLAVA - Rada tancuje a zaujíma sa o výtvarné umenie. Jej dočasným zamestnaním je modeling. Rada robí všetko, kde môže vybiť svoju energiu a temperament.

Dá sa s určitosťou povedať, že sa málokedy nudí, stále hľadá nové aktivity, čo patrí k jej neposednej a zvedavej povahe. Má veľa koníčkov, ale jej srdcovky sú tanec, umenie a film.

Finalistke číslo jeden dobročinnosť nie je cudzia, rada pomáha ľuďom, ktorí majú dobré srdce a snažia si pomáhať na každom rohu. Je to jeden z najemotívnejších pocitov, nezištne pomôcť. Má jedného brata, ktorý je o dva roky starší. Stále býva s rodinou, kde sa snažia jeden druhého rešpektovať, aby sa im spolu bývalo krajšie a bez konfliktov.

Rozhovor

09:56:54 - otázka od: Lenka Mihalova ahoj, drzim te palce uz len preto ze si moja menovkyna ! dakujem velmi pekne Janka:)

09:56:54 - otázka od: Peter Ahoj si veľmi pekná držím palce. Dakujem, cenim si to a pekny den.

09:56:54 - otázka od: Paloma Načo sa vo finále najviac tešíš? Na vsetky zazitky a na dievcata, som sama zvedava kto sa umiestni.

09:56:54 - otázka od: Zuzana Ahoj Janka ktorú kočku by si ty vybrala za MISS desaťročia? Inak si veľmi sympatická. Ivicu Slavikovu. Dakujem si mila.

09:57:32 - otázka od: Karci22211 Ako by mal vyzerať muž tvojich snov? uz takeho mam :)

09:58:01 - otázka od: Roman Máš medzi finalistkami nejakú kamarátku? Ano mam ich tam viac.

09:58:43 - otázka od: Tomáš Aký máš rada šport? Skoro vsetky i ked sa musim priznat ze nemam kondicku na beh.

10:00:30 - otázka od: Otec Stanislav Aké máš plány do budúcna? dokoncit skolicku a potom este nieco pocestovat, popripade sa usadit v nejakej reklamnej agenture,nieco kreativne.

10:00:56 - otázka od: Pipo Máš radšej leto či zimu(more a plž alebo zasnežené hory?) :) LETO jednoznacne a vsetko s tym spojene.

10:01:19 - otázka od: Jana Ahoj menovkyňa držím palčeky Janka dakujem, maj sa pekne :)

10:02:36 - otázka od: jakub Akú máš rada hudbu? Fiha asi vsetko, napriklad Lennyho Krawitza

10:04:10 - otázka od: Petr Kvapil Ahoj Jani blahopřeji k Top15 a doufám,že nakonec skončíš hodně vysoko protože si jedna z mých favoritek!Těšíš se popřípadě na Miss Wolrd 2010 do Vietnamu? Ahoj Petko, dakujem za podporu, som rada ze mam fanusika aj u susedov :) A ak uspejem, tak sa velmi tesim, vo Vietname som este nebola. Pekny den

10:07:08 - otázka od: kate ahoj jani,komu z 15tky by si okrem seba priala vitazstvo? dakujem za odpoved,pekny den Asi tym dievcatam, ktore uz poznam a viem ze su okrem krasy aj mudre

10:07:29 - otázka od: dano ahoj Janka, si tvrdohlava? ahoj Danko, veeelmi

10:08:27 - otázka od: violetka mas nejaku vysnivanu destinaciu ktoru by si chcela navstivit? ak ano, co ta na nej najviac laka? urcite by som chcela precestovat celu juznu ameriku :)

10:11:43 - otázka od: Jozef Chcel by som sa ta Janka opytat ako presne pomahas ludom na kazdom rohu? Predsa len, kebyze toto ja napisem, musel by som sa mat za sebou minimalne 20 charitativnych akcii.. Dakujem za odpoved ahoj Jozef, pre mna pomahat ludom na kazdom rohu neznamena pomahat iba charitativne, ale aj inym ludom, co mam okolo seba a viem ze potrebuju pomoc. Napriklad minuly tyzden som podporila obcianske zdruzenie majme srdce, na podporu utulkov pre zvieratka. Dakujem za otazku.

10:16:03 - otázka od: Klimo Dobre rano Ti prajem.. Ake aktivity mas za sebou v dobrocinnosti, ked to tak vytahujes? Dakujem za odpoved.. Pekne rano aj tebe. V minulosti som sa ako modelka zucastnila aktivit ako odovzdavanie noveho onkologickeho pristroja pre deticky a vdaka modelingu som mala moznost sa zapojit do podobnych aktivit. A potom vsedne veci ako kupa nota bene a ine prispevky ludom ktorym to pomoze. Pekny den :)

10:16:30 - otázka od: LIVIO Ahoj.Chcem sa spytat,aky parfem mas najradsej? Lalique la perles :)

10:17:20 - otázka od: Juraj Ahoj Janka, drzim palce. Si pekne dievca. Ahoj Jurko dakujem ti velmi pekne, to potesi

10:19:48 - otázka od: Martina Dobý den Janka. Chcela by som sa Vas opýtať, aký bol kasting na Miss Slovensko? Nebáli ste sa komisie? Prajem Vám veľa úspechov. Dakujem:) Kasting bol na pocudovanie velmi v pohode. Porota bola velmi priatelska co ulahcovalo celu situaciu. pekny den

10:21:14 - otázka od: pepe ahoj Janka, laka ta vyskusat nejaky adrenalinovy sport? :) ak ano, ktory? Pepe mam aj ja svoje fobie co je vyska a ryby:) cize ziadne potapanie a tandemy haha

10:22:16 - otázka od: Daniel Mozem poznat Vase aktivity v charite, pripadne dobrocinnostne skutky? Ked uz o nich ta vehementne rozpravate Dakujem za otazku, na podobne som sa snazila odpovedat vyssie.

10:24:39 - otázka od: Zuza tvoj oblubeny parfem a ako sa staras o seba? Lalique, ako som spominala a ako kazda zena si potrpim na kozmetiku, najmä kremy co vonaju sladko :) a snazim sa sportovat, co ma aj bavi. Maj sa pekne :)

10:26:29 - otázka od: Emilek Dufam, ze neodpovedas len na pozitivne otazky, niesi dufam taky srot :) haha nie, okrem otazok na moje chodidla odpovedam na vsetky a tesim sa ze zatial chodia len pozitivne :) pa

10:27:25 - otázka od: Dáša si krásna, milá, inteligentná, šikovná mladá dáma - držíme ti palce a tešíme sa z teba :) Jeej, ahoj Dasi, dakujem si zlata ;)

10:28:51 - otázka od: Peter Bolo tazke sa dostat di finale? Ahoj Peter, no ako sa to vezme, kedze do poslednej chvile som nevedela ci postupujem a peknych dievcat bolo naozaj velmi vela, cize to bolo skor casovo narocne. Maj sa

10:30:10 - otázka od: EMIL Myslíš že až vyhráš tak neprídeš o "tvojho muža snov"? To ci o neho pridem neovplyvni miss, ale ani ja :)

10:32:04 - otázka od: Marika Ako hodnotis pripravu na miss. Pocula som, ze sa chystate na kanare. Drzim palce Ahoj Marika. Priprava je zatial prijemna a ano chystame sa na sustredenie na Kanarske, tak sa velmi tesim do tepla po tejto dlhej zime brr

10:32:30 - otázka od: EMIL Koľko jazykov ovládaš aktívne? Aktivne iba anglicky

10:34:54 - otázka od: Petronela - Kosice Aky mas vztah k vychodu Slovenska? Tento rok je vo finale, len jedna finalistka z vychodnej casti Slovenska. Ako vychadzate? Petronela musim sa priznat ze s Leonou som este velmi nekomunikovala, kedze sme sa videli len kratko a je nas vela, ale dufam ze sa to zmeni, lebo k vychodu mam pozitivny vztah. Bola som aj v taboroch na Zempline :) mate tam velmi pekne

10:37:00 - otázka od: jozef ahoj Janka drzim Ti palce tak ako cela moja rodina som Jozef Mihál a pochadzam od Trenčina. odkial su Tvoji rodičia teda otec. Jeej :) ahoj Jozko tak to som rada, ze mi drzite palce. Ocino je z Bratislavy, ale ma vela surodencov. Celkovo sme obrovska rodina tak mozno kto vie, ci sme pribuzni :) pozdravujem celu rodinku a pekny den

10:38:19 - otázka od: Gomo Ahoj Janka, rozhodne patris medzi moje favoritky na sutazi, cize ti budem urcite drzat palce! Aky bol tvoj najkrajsi alebo najzaujimavejsi zazitok v minulom roku? Ahoj Matej ;) dakujem velmi pekne a rozhodne za moje naj zazitky vdacim mojim kamaratom :) pa a pekny den

10:38:58 - otázka od: Lucie Jak se máte, Jani? Ahoj Luci, dakujem uz lepsie, lebo som trosku po chorobe.

10:39:24 - otázka od: Dáša keby si mala možnosť vydať sa naprieč Európou, koho by si so sebou zobrala?? :)) Urcite teba Dasi s Lelkou :)

10:41:30 - otázka od: Lucka myslíte, že slovenky jsou hezčí než češky, Jani? Upřímně. :) Luci, ja by som nas nejako zvlast nerozdelovala, obe krajiny maju proste najkrajsie zeny v Europe:)

10:42:10 - otázka od: jozef kedysi bola od nas misska a volala sa Danka Mihalová ale neviem ako skoncila. a sa mi zda ze bola vydata a uz je aj rozvedena. no priznam sa ze naozaj neviem

10:43:47 - otázka od: adam sarvaš možeš mi poslať autogramovu kartu s venovanim adamovi na adresu : Poštová 4 Bratislava 81106 diki jana.adam Samozrejme Adam :)

10:45:15 - otázka od: jozef ked by sa Ti dalo mozes mi prosim poslat na Teba email este Ti napisem.ak to neni tajne. dakujem Popripade mi mozes poslat svoj mail :)

10:47:06 - otázka od: aku mas skolu a ako chces prispiet svojim titulom k svetovemu mieru studujem na VSMU a po sutazi bude urcite vela prilezitosti ako svojou malickostou prispiet na dobru vec :) dik

10:48:01 - otázka od: Peret Odpovedzte mi na moju otazku: koľko jazykov ovláda aktívne?, lebo to inak roznesiem po celom nete, ze preberáte otazky!! na tuto otazku som uz odpovedla a budem citovat ,, AKTIVNE IBA ANGLICKY"

10:49:18 - otázka od: marcel ahoj ahoj janka...fandim ti uz len preto ze mame rovnake priezvisko...chcel by som sa Ta spytat ci nemas nahodou korene na zahori?... Ahoj ahoj :) dakujem. Pozeram ze nas je pekne vela Mihalovych.. mozno ano, sme velka rodina.

10:50:11 - otázka od: kyjak Ahoj,nerozmyslala si niekedy o tom,zeby si sa zivila pracou ? ano rozmyslala asi v 16 rokoch a aj som zacala, dik. maj sa

10:51:17 - otázka od: Rasto Ahoj Jani,Man na Teba 2 otazocky. Kolko mas rokov (alebo je to tajomstvo)? A co a kde studujes??Dakujem .Maj sa .Drzim palce. Ahoj Rastik. Nie je to tajomstvo:) mam cerstvych 24 rokov a studujem 4.rocnik na VSMU animovanu tvorbu. Pekny den aj teba. pa

10:51:58 - otázka od: Marcel Ahoj Janka si veeelmi zlata a držím palce a mas priatela? Ahoj.Dakujeem si zlaty a priatela mam:)

10:53:46 - otázka od: Martin Janka, podla mna si nakrajsia a najvyraznejsia finalistka. Ake je Tvoje oblubene jedlo? Martin dakujem je to pekne od teba:) a najradsej mam bryndzove halusky a makove sulanky..maj sa:)

10:58:09 - otázka od: maťo Ahoj Janka. v minulých ročníkoch som mal pocit, že s krásou a inteligenciou našich "missiek" to ide dolu vodou. Preto ma tento rok potešil fakt, že sa vyberajú nielen krásne, ale aj inteligentné ženy. Vyzeráš fakt dobre, držím Ti palce!! :) Dakujem za nazor:) Ale aj pominule roky boli dievcata vysokoskolacky, zalezi aj na tom ako sa kazda finalistka odprezentuje a urcite v tom zohrava ulohu aj stres a trema. Nie je to lahke. Maj sa a pekny den:)

10:59:59 - otázka od: Gimme Ahoj, chcel by som popriat stastny novy cinsky rok tigra a vela uspechov v kariere. A mam otazku: Poznate senora Munoza? Ahoj:) dakujem aj tebe vela uspechov v novom roku tigra:) a priznam sa nepoznam, ale som zvedava kto je senor Munoz:)

11:00:45 - otázka od: Marcel Ahoj Janka držím Ti palce vela štastia a úspechov si krasna Dakujem ti Marcel, potesil si ma:) pekny den

11:01:26 - otázka od: jana a ty kto si? a ty? :)

11:03:39 - otázka od: Janqaaa Ahoj,nooo myslim si ze 15 dievcat v sutazi je dost a tym padom je aj väcsia konkurencia.Ako to beries ty? Myslis si ze mas sancu?Lebo podla mna urcite!Si jedna z najkrajsich:)Drzim prsty a pekny dnik :) Jej dalsia menovkyna:) samozrejme konkurencia je velka, ale budem sa snazit uspiet co najlepsie. Dakujem a aj tebe pekny den :)

11:04:27 - otázka od: Martin Janka, si studentka? Na akej skole? som na VSMU :)

11:06:02 - otázka od: Bugáň Ahoj, aký je tvoj vzťah k fajčeniu, alkoholu a drogám? Ahoj, myslim ze su situacie kedy sa jeden ci dva pohariky mozu:)

11:06:29 - otázka od: Jaro Aké športy máš rada milejem tanec a tiez casto plavam, kedze som vodnar:)

11:07:05 - otázka od: viliam Ake je tvoje najoblubenejsie jedlo ?:) Halusky, halusky, halusky :)

11:07:24 - otázka od: michal ahoj Janka. vezmes si ma? :)))))))))) kam? ;)

11:08:45 - otázka od: milos po vyhre miss musis byt dost rozbehana. Musela si si na to zvykat, zvykas si alebo sa vlastne nic nezmenilo? ja som este nevyhrala, ale dakujem :)) ak by som nahodou vyhrala, budem urcite viac vytazena ako do teraz.

11:10:47 - otázka od: Sofii Zda sa mi trochu trapne ako si v clanku nad chatom odprezentovana....to,ze pomahas je pekne ale davat to do svojej "charakteristiky" .....ked pomaha clovek nezistne nepotrebuje o tom rozpravat... Sofii, bolo to vo vseobecnych otazkach na moju osobu, ja som si tam sama svoj profil nevytvorila, aj ked je pravdivy. Pekny den

11:12:44 - otázka od: Roman ahojky, aký je Tvoj oblubeny film ? držím palec :-) K-pax alebo tiez znamy pod nazvom svet podla Prota:) dakujem za otazku Dakujem vsetkym za otazky a ospravedlnujem sa tym ktorym som nestihla odpisat. Vsetkym vam zelam pekny den :)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu