Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Online rozhovor: Sládečková prezradila, že je zadaná!

Marta Sládečková Zobraziť galériu (7)
Marta Sládečková

BRATISLAVA - Populárna herečka Marta Sládečková sa narodila 27. januára 1958 v Trenčíne. Svoju kariéru začínala v roku 1981 v Divadle SNP v Martine, kde do roku 1987 stvárnila množstvo postáv.

V rokoch 1978 - 1993 pôsobila v Divadle Andreja Bagara. Jej kroky potom smerovali do Divadla Astorka Korzo ´90. Tu ju diváci mali možnosť vidieť ako Luciu v Hlave medúzy od B. Vijana (režisérom bol Milan Lasica), ako Portia sa predstavila v Shakespearovom Kupcovi benátskom, Jelenu Andrejevnu si zahrala v Čechovej hre Ujo Váňa.

Čo sa týka televíznej kariéry, účinkovala v inscenáciách A čo miláčik, Veľká rošáda, Škvrny na slnku, Chaos. Vidieť sme ju mohli tiež v desiatkach celovečerných slovenských filmov. Zo seriálov to bola Škola detektívky, Veľké srdce, či Koniec veľkých prázdnin.

V poslednom období sa zviditeľnila najmä v seriáli Susedia, kde si zahrala spolu so Zuzanou Tlučkovou, Petrom Marcinom a Andym Krausom. Po Susedoch nasledovali Priateľky. Najnovšie môžeme Martu Sládečkovú vídať na jojkárskych obrazovkách v seriáli Panelák.

Rozhovor

13:15:38 - otázka od: zuzanka hraskovie:o)) Zdravim Vas.... aky mate dnes den? velmi sa mi pacite ste mila osôbka... prajem vsetko dobre....! aj ja vas zdravim. po takom privitani mam skvely den. dakujem.

13:15:38 - otázka od: Monika Pani Sládečková, nechcem sa Vás nič pýtať, len Vám chcem povedať, že ste skvelá osobnosť a hlavne skvelá herečka :) inak každý mi hovorí, že sa na seba dosť podobáme s úsmevom :) prajem Vám pekný zvyšok dňa, nech sa Vám darí. dakujem za komplimenty.ak sa podobame usmevom,tak budete podobny slnieckovy clovek ako ja.takze vsetko dobre aj vam.

13:15:38 - otázka od: miro Dobrý deň, Pani Sládečková nosíte radšej pančuchové nohavice alebo samodržiace pančuchy? Akú farbu pančúch uprednostňujete? Nosíte rada lodičky na vysokých podpätkoch ? samodrziace pancuchy nemam rada.mala som ich len na javisku a stale mi padali. takze klasika.

13:15:38 - otázka od: anton Zdravím Vás. Hrávate ešte v divadle alebo v televízii v "sexi" scénach ? Myslím tým v v obtiahnutých minišatách a v silonkách. no,nahrala som sa tych sexi roli dost. teraz nech si zahraju mladsie kolegyne.

13:15:38 - otázka od: Alo zdravim, budeš hrať v Kutyilovi ? aj by som rada,ale nerozhodujem o tom ja. takze...

13:15:38 - otázka od: ružena Ahoj Martuška,naskor Ťa chcem veľmi pekne ppozdraviť,si veľmi milá osobka,prajem Ti v ďalšej práci veľa,veľa úspechov a pozdravujem Zuzku Tlučkovú, Vaša fanúšička zo Žiliny. pozdrav odovzdam a dakujeme za priazen.

13:15:38 - otázka od: Dášenka Dobrý deň, v nedeľu som videla v TV príspevok o Vaších golfových začiatkoch. Ako sa Vám aktuálne darí? (Nedajte sa odradiť prípadnými neúspechmi, ani tým najväčších machrom to zo začiatku nelietalo podľa ich predstáv:-)) dakujem za podporu.to,ze to lieta kade tade je jasne. horsie je to s mojim casom. takze zatial sa len ospravedlnujem trenerovi za absencie.

13:15:38 - otázka od: kika Ahoj Martuška si super nenapodobitelna osobka. Radost na teba pozerat v TV vzdy ma rozosmejes tym svojim smiechom . Si skvela len tak dalej. Fanusticka dakujem. ale dufam,ze obcas niekoho pobavim nielen tym smiechom.

13:16:36 - otázka od: xxmn ahoj martuska,kto je viac sexy?laslo alebo frantisek? kazdy mal ine prednosti. aj zadnosti.

13:18:47 - otázka od: jana Zdravim, mna by zaujimalo, ze keby ste si mohli vybrat s akym hercom by ste si chceli zahrat. dakujem nemam vysnivany vzor. kazdopadne by mi stacil, keby bol dobry.

13:20:34 - otázka od: jarmila Dobry den, mna by zaujimalo ako si udrziavate postavu, dakujem za odpoved. asi vas nepotesim,lebo tie zazracne tabletky neexistuju. je to fakt len o strave a pohybe. a o psychickej pohode.

13:22:09 - otázka od: ivi mozno je to uz trapna otazka, ale nechybaju vam susedia? a sledujete pracu pana marcina v jeho sou? chybajuuuu,ale co uz.a peta si pozriem,ak mam cas.

13:24:22 - otázka od: dana Dobry den, chcem sa Vas spytat, ci ste uz dostali pozvanie do sou Chodili sme spolu, ktoru robi Vas byvaly kolega Peter Marcin? Myslite si, ze Vas niekedy pozve? pozvanie som nedostala,lebo si myslim,ze som asi nechodila s tymi pravymi. ale mozno casom na niekoho prideme.

13:26:18 - otázka od: martin Pani Sladeckova, ako ste sa citili v ulohe modelky na Miss? boli ste sexi :) no,krvi by sa mi nedorezal. tak strasne som sa bala,ze spadnem,alebo si spravim nejaku inu hanbu.a neviem,ci by som sa z toho dostala tak genialne ako pan kraus.

13:27:19 - otázka od: lola preco ste sa nikdy nevydala? ved ste taka prijemna pani?? lebo ma vzdy nieco osvietilo. uz by som bola asi trikrat rozvedena.

13:28:38 - otázka od: Ivana dobry den ako sa vam spolupracuje so Zuzanou Tluckovou? niekedz mam pocit,ze s nou nespolupracujem,ale zijem. ale je mi s nou vyborne.

13:31:04 - otázka od: Janko Belás Ahoj Marti.Mam 15rokov a som tvoj velky fanusik.pozeral som sa na susedov aj na priatelky ale musim uznat že ten tvoj smiech nema chyby.Bol by som rad kebyze opat su susedia.ozaj a aby som nezabudol pozravuj peta,andyho a viky .cawko.prosim odpis.si a aj ste super,len tak dalej. ahoj janko,aj ja si obcas este pozriem susedov a je mi smutno,lebo viem,ze uz nove casti nebudu.a celu partiu pozdravim.caw

13:32:53 - otázka od: Ingi Ziadny chlap Vas nechcel vlastnit navzdy? chcel,ale ja som nechcela. a ked som zase chcela ja,nechcel on.no,co uz.

13:33:48 - otázka od: eva Dobry den! Vidim, ze vas fotil Peter Frolo a on je znamy tym, ze v nestrazenej chvili odfoti nohavicky ci podprsenky. Vam taketo nieco este nevyparatil? :) dakujem za upozornenie. idem si obliect bundu.

13:34:24 - otázka od: kidneyka cau, si katolicka? chodis do kostola? som katolicka,ale do kostola nechodim.

13:37:15 - otázka od: Mato PO dobry den Marta:) chcem vam povedat ze ste velmi sympaticka a velmi pekna dama.jedna z mala:)drzim vam palce.a kedy pridete do Presova?:) presov mam rada,ale do konca sezony tam nemam cestu. ani pracovne,ani sukromne.takze skoda. a dakujem.

13:38:26 - otázka od: Jana Dobrý den, tak po pani Tlučkovej ste tu aj vy? Veelmi vás tu vychvalila:-))prajem Vám všetko dobre, aby ste mali nadalej uspechy v pracovnom aj osobnom živote.Pekný den prajem!! dakujem. takze zuzka je fakt vyborna herecka a....

13:40:04 - otázka od: peter O vas sa nepise v suvislosti s nejakym chlapom - to nas neznasate? Ako moze byt taka sympaticka zena sama? ja nie som sama. ach boze. len nestriedam chlapov zo showbiznisu. a nerobim zbytocne skandaly.

13:42:30 - otázka od: Dada Dobrý deň p. Marta, ste pre mňa stelesnením optimizmu, také slniečko.Vyžaruje z Vás veľa pozitívnej energie, nech Vám to dlho vyjadrží. A moja otázka : či Vám neprekáža zaškatuľkovanie do komediálne ladených postáv......predpokladám,že by ste boli skvelá v nejakej silnej dráme alebo tragédii ?! Prajem všetko dobré.... v divadle hram uplne ine postavy ako v telke. takze tam si to vykompenzujem.ale musim priznat,ze komedie mam rada.vsetko dobre aj vam.

13:44:53 - otázka od: maria Pani Sladeckova,co je Vasou najvacsou radostou zivota?Z coho sa najviac tesite?maria ja som taky nenarocny clovek.ja sa tesim,ked su ludia k sebe slusni,ked mi niekto podrzi dvere a ked niekoho rozosmejem.

13:46:38 - otázka od: Lucia Dobrý :) ja by som sa chcela spýtať kedy ste začali svoju herecku karieru ? este na gymnaziu som robila male javiskove formy a po skonceni ma prijali na vsmu.a uz to islo.

13:47:38 - otázka od: michaela ahoj.ako sa mas? celkom fajn,len mi to nejde tak rychlo,ako by som chcela.

13:48:41 - otázka od: Lýdia Prajem pekný deň! Mám Vás rada,držím Vám palce, nech sa Vám darí vo všetkom, a budťe zdravá. to je to hlavne,aby sme boli zdravi.dakujem.

13:50:35 - otázka od: Milan Dobrý deň Marta, energia ktorá z Vás srší je doslova hmatateľná a veľmi vplyvná. Oceňujem Vašu všestrannosť, herecké majstrovstvo ktoré je zrejmé z rôznorodých titulov, napríklad susedia verzus tábor padlých žien. Okrem toho ste kočka, takže ak by ste mali záujem som voľný... ste zlaty.momentalne to nejde,ale keby nieco,ozvem sa.

13:52:28 - otázka od: marcelka dobry den pani marta chcela by som sa opytat ze aku hudbu pocuvate a aka spevacka alebo spevak sa vam paci ako spieva najviac dakujem mam rada rozne zanre,takze pocuvam od stinga az po raduzu. nepocuvam len techno a tvrdu hudbu.

13:53:10 - otázka od: michaela ahoj.ako sa mas? fajn,len mi trochu fuci na nohy a nemam ponozky.

13:56:10 - otázka od: Alžbeta Pozdravujem Vás a prejem všetko dobré. Môžete mi prosím prezradiť recept na to aby som aj ja vyzerala mlado v päťdesiatke tak ako Vy? dakujem. ja nemam nejaky univerzalny navod,ale snazim sa problemy a starosti riesit s usmevom a pohodou. niekedy to funguje. a treba sa starat aj o seba,nielen o druhych.

13:57:39 - otázka od: gelenekyova martina ako sa vam hra v Panelaku. netužili ste niekedy po rodine, použiju vaš vtipny smiech aj v panelaku želam vam vela uspechov v praci a sukromnom živote v panelaku je prijemne,ten smiech urcite nepouziju uz nikde.patri sladkej zo susedov.

13:58:19 - otázka od: Anina prečo stále nemáš chlapa ??? maaaaaaam

13:59:02 - otázka od: dzanike Dobrý deň...ste veľmi dobrá herečka....prajem pekný deň dakujem, vsetko dobre aj vam.

14:00:26 - otázka od: Sabina stoffova Veľmi sa mi páčite v seriáli Susedia, či nebude nie jaky taký seriál v ktorom budete hrat vy . to bohuzial nezalezi odo mna. ale mozno je dobre,ze si na chvilu odo mna serialy oddychnu.

14:01:30 - otázka od: jozef Preco ste sa rozhodli hrat v Panelaku matku Imra a manzelku Imrovho otca .. a preco nie, ale nemyslim si ze z toho bude hlavna postava.

14:03:20 - otázka od: Snohovci Radi by sme pani Martu pozdravili a zazelali jej hlavne zdravie a splnenie osobnych tuzob, nechceme sa na nic pytat, len ju pozdravit a ked bude mat cestu okolo Noveho Mesta nad Vahom, radi ju "stiahneme" na kavicku a maly osobny pokec. Ing.Jozef Snoha s manzelkou jozko dakujem. minule to bol len taky rychly pokecko.takze rada sa dam stiahnut na kavicku.pa a pekny den.

14:04:27 - otázka od: erika0605 Dobry den,velmi vas mam rada a najviac ak hrate zo Z.Tluckovou...vela stastia a zdravia v zivote vam prajem,ste skvela. dakujem vam. ak to bude len trochu mozne nieco vymyslime.

14:05:41 - otázka od: Barbara Mila pami Marta, pekny den prajem, ste rodacka z Trenčína a som na to veeeelmi hrda....vela uspechov prajem. ja mam trencin velmi rada a tiez som pysna,ze som sa v takom peknom meste narodila. vsetko dobre.

14:08:04 - otázka od: janka zdravim chystate sa niekde na dovolenku alebo mate pracovne leto....prajem pekny zvysok dna bude take polopracovne,lebo hram v shakespearovskych hrach a toto leto mame snuru v ostrave a vo zvolene.a na dovolenku sa chystam ako vzdy so zuzkou.

14:11:46 - otázka od: Magdula Pekný deň p. Marta! Som Vašou velkou faninkou a viem, že máte chalupu na Myjavských kopaniciach, tiež pochádzam priamo odtial, preto aj moja otázka s tohoto súdka. Ako sa u nás cítite? A ako to nieje tajomstvo, kde presne tá chalupa je? Ďakujem za odpoveď a želám vela pracovných i osobných úspechov. pááá na chalupe sa citim absolutne uzasne.je to uzasny kraj a mam tam presne to sukromie a pokoj,ktory mi tu chyba.takze ak sa neurazite,neprezradim to tajomstvo. vsetko dobre.

14:13:31 - otázka od: adka Dobrý deň pani Martuška, mám Vás veľmi rada a chcela by som sa spýtať, ako čerpáte energiu, keďže ste stále usmiata a v dobrej nálade? prajem pekný deň a želám všetko dobré.... no,niekedy by sta ma mali vidiet,ked zavriem za sebou dvere.tiez nie som perpetum mobile.ale do rana vzdy dobijem baterky.

14:14:58 - otázka od: marcelka dobry den pani marta ... chcela by som sa vas spytat ze aku hudbu pocuvate dakujem a ste strasne dobra herecka prijemny den dakujem. vsetku moznu dobru.ale priznam sa,ze mam radsej taku neznu. hukoty nemusim.

14:15:50 - otázka od: bendolin sr Ahoj Marti, stále taký úsmev ako máš na tej fotke. P.B. z PP ha ha. dufam,ze ano. na plastike som nebola.pa,pekny den.

14:17:25 - otázka od: kk007 Krááásny deň Martulka:))).... zaujíma ma, či ste tak veselá a príjemná stále?...mám pocit že asi áno, že???.....držím palce do ďalšieho osobného aj profesného života...:))) Kika ano a doporucujem viac toho usmevu aj ostatnym.ten svet je krajsi a vela veci funguje. pekny den.

14:18:15 - otázka od: zuzana Dobrý deň Martuška veľmi rada Vás vidím na obrazovke, ste milá osôbka, plná elánu. Nech Vám to tak vydrží ďalej. Veríte na anjelov??? Zuzana z TN urcite. pri mne jeden stoji uz velmi dlho.

14:19:31 - otázka od: jaja Dobry chcela som vas len pozdraviť a popriať ešte veľa televiznych a divadelných priležitosti na Slovensku nemáme veľa dobrých herečiek tak sa teda držte..pekný dnik budem sa drzat a cakat na tie prilezitosti.dakujem.

14:20:32 - otázka od: Emi Zdravim, nemam na Vas otazku, ale chcem popriat vsetko naj :-) Pozeral (cital?) som davnejsie rozhovor o Vasich zdravotnych problemoch a osvietil ma ten pozitivny pristup, ktory mate. Je to velmi dobry ukazovatel pre inych, v dobrej nalade zvladne clovek vsetko o nieco lahsie. Vdaka a prajem vsetko naj :) aj ja som len z masa a kosti, ale fakt to funguje. dakujem.

14:21:58 - otázka od: Darina Obdivujem Váš temperament kde beriete tolko energie? Som rada že ste sa opäť dostali do popredia želám vela ďalších úspechov .... ja mam asi nejaky motorcek.ale v noci aj ja dobijam baterie. dakujem.

14:22:28 - otázka od: maria Ste velmi sympaticka osobka,prajem vsetko najsamlepsie do zivota:) dakujem,hlavne to zdravie.

14:27:36 - otázka od: moniq Dobry den pani Sladeckova! Dovolte mi v prvom rade Vam povedat,ze ste vynikajùca herecka!Moje velkè komplimenty!Ja zijem dlhodobo v zahranicì a cez internet som mala moznost Vàs sledovat v seriàly Susedia,co je jednen z mojìch najoblùbenejsìch seriàlov.V zime som bola v Bratislave a videla som Vàs hrat v hre Mesiac na dedine.Ako Natàlia ste boli bàjecnà,ako aj ostatnì herci.Ako sa pripravujete na tak odlisnè roly? to je dlhodoba prax,striedanie zanrov a typov.ale musim sa priznat,ze pred kazdym predstavenim si precitam scenar.dakujem za priazen a som rada,ze ste videli aj divadlo.hoci susedia boli fakt dobri.

14:32:13 - otázka od: Barbara Mám 8 rokov a stále sa teším na to ako Vás uvidím hrať v Susedoch. Strašne Vám fandím a držím palce. Môj tatík si Vás pamätá ešte keď ste hrali v rôznych rozprávkach a tiež Vás chváli. Ste super!!! Barbarka z Gelnice. Môžte mi poslať Vašu fotku s autogramom ? Barbara Štoffová, Záhradná č. 15, 05601 Gelnica. Ďakujem . barbarka,dakujem za fandenie. bolo mi tu s vami velmi prijemne,ale moj cas vyprsal a je mi velmi luto,ze mi to islo trochu pomaly a nestihla som vsetkych. takze vsetko dobre a usmievajte sa na svet. dakujem.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu