Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Maduar bol online: Chystáme návrat aj s Barbarou!

Baratia Matyinkovci - zakladatelia skupiny Maduar Zobraziť galériu (7)
Baratia Matyinkovci - zakladatelia skupiny Maduar (Zdroj: Vladimír Labát)

BRATISLAVA - Skupina Maduar - víťaz slovenskej Grammy, slovenský Strieborný a Bronzový Slávik, víťaz ankiet Skupina roka, Skladba roka či Album roka v Čechách a na Slovensku. Rovnako tak aj držiteľ niekoľkých hitparádových a predajných rekordov a držiteľ Platinových a Zlatých platní za predaj nosičov oslavuje tento rok 25 rokov. A to vydaním unikátnej kolekcie nosičov s názvom Anthology Pack. Chalani si tiež prichystali špeciálne česko-slovenské turné s nazvom Anthology Tour v sprievode exkluzívnych hostí - Michala Davida, Ilony Csákovej, Kamila Střihavku, skupiny Verona a dua MC Erik a Barbara.

Ak ste fanúšikom 90. rokov a chcete sa napríklad dozvedieť, aký je to pocit stáť po 16. rokoch na jednom pódiu s bývalými členmi, opýtajte sa zakladateľov skupiny Maduar - bratov Matyinkovcov.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

01.08.2011 11:03 - otázka od Lucia
Ahojte, chcela som si pozriet na webe ceny listkov, ale vasa stranka nefunguje.
Ahoj - dakujeme za info, prave sme to kontrolovali a je to ok - skus este raz, mozno si trafila proces spojeny s administraciou stranky :-)
01.08.2011 10:59 - otázka od amica
Tak čo toto leto, aká bola dovolenka? Alebo sa ešte len chystáte? Prajem príjemný deň:)
Mozno na prelome augusta a septembra, momentalne sme este v plnom pracovnom nasadeni v suvislosti s pripravami nasich narodeninovych oslav - koncertneho turne a specialneho vydania nosicov
01.08.2011 10:57 - otázka od erika
Prajem Vám nech sa Vam len darí vo Všetkom pačite sa mi Erika z BB
Dakujeme pekne, potesila si nas :-)))
01.08.2011 10:57 - otázka od Martin M.
Ahojte. Pieseň I'm a rock si púšťame dennodenne v kancelárii. Je to pre nás vzpruha pri každodenných ťažkostiach. Chceme viac takýchto piesní. Kedy bude nový album?
Presne to bolo jej cielom a poslanim :-))) Novy album bude na jesen - ako sucast kolekcie 8 nosicov s nazvom Anthology Pack
01.08.2011 10:55 - otázka od anny
Vaše pôsobenie na slovenskej scéne je už dávno, priblížte mi názov nejakej vašej známej pesničky ak to nie je problém. Prajem, aby sa Vám darilo v hudbe.
Ked to zoberieme chronologicky, tak - Do it, I feel good, Anjel, Mystic party, Space, Prosba, Hafanana, La chita, Every man ... Viac sa dozvies na nasom webe www.maduar.com . Dakujeme za prianie, vsetko dobre aj Tebe :-)
01.08.2011 10:53 - otázka od mifi
Pozdravujem Vás, ako je to s Vami v súkromí máte každý svoju rodinu či ste slobodní???
Pozdravujeme - Juraj ma rodinu, Ladislav je slobodny - viac info najdes povyse :-)
01.08.2011 10:52 - otázka od michaela
tesim sa na koncert a prajem vam aby dopadol super. ste v kontakte s Barbarou? ako sa ma neviete mi dat nejaky kontakt i na nu?
Dakujeme pekne - urcite dopadne dobre :-) S Barbarou sme samozrejme v kontakte, ale bez jej suhlasu Ti kontakt dat nemozeme, takze je nam luto - skus to mozno cez jej webstranku ...
01.08.2011 10:49 - otázka od Nina
Myslela som, že tí "všeumelci" už urobili to najsprávnejšie - že už skončili. Tá trápnosť menom Maduar pokračuje. Dokedy ešte???? Vidieť jeden koncert mi stačilo.
Asi mame radi nespravne rozhodnutia :-)
01.08.2011 10:48 - otázka od nika77
ahojte budu aj pozvanky od inych hosti? napr. od kamila alebo od barbary?? diky moc a nech sa dari
Ahoj, ano je to v plane - pracuje sa na tom :-) Dakujeme - aj Tebe ...
01.08.2011 10:47 - otázka od borko
Zdravim, preco nemate viacej koncertov na Slovensku? je to tym, ze ste teraz viacej uznavani v Cechach?
Pozdravujeme - povodne mali byt 2 koncerty na Slovensku (Kosice, Bratislava) a 2 v Cechach (Brno, Praha) - narusili nam to vsak zmluvne aktivity nasich hosti - tak sme boli nuteni presunut kosicky termin do Zvolena a bratislavsky do Ostravy.
01.08.2011 10:43 - otázka od vladka
Ahojte bratia Matyinkovci :) chcem sa opytat kolko eur beriete za hodinove vystupenie? Dakujem.
Tolko, kolko si zasluzime :-)
01.08.2011 10:42 - otázka od fanynka dadka
Ahojte, som vasa velka fanynka, tesim sa na vas koncert vo Zvolene :) a takisto na vasich hosti, myslim, ze to bol super vyber. Krasny den prajem a drzim vam velmi palce.
Ahoj - dakujeme, aj my sa nan tesime, kedze na zvolenskom zimaku sme svojho casu krstili nas prvy singel Do it. A hostia sa naozaj vydarili - dokonca sa nam podarilo vobec prvykrat v historii dostat na jedno podium 4 najuspesnejsich interpretov tanecnej domacej sceny za poslednych 30 rokov, co je naozaj unikat na ktory sme hrdi :-))
01.08.2011 10:39 - otázka od Veronika
Dobrý deň,som veľká zberateľka autogramov a chcela by som aj vás poprosiť o podpiskartu aj z podpismi lenže adresu nedávam na verejnosť máte nejaká kontakt na seba?Vopred vám veľmi pekne ĎAKUJEM.Dovidenia a ešte pekný zvyšok dňa :-)
Dobry den - ziadost o autogram mozete adresovat na info@mmbmg.com aj s Vasimi udajmi :-)
01.08.2011 10:37 - otázka od Jana
Chcem vás touto cestou pozdraviť. Zaraďujem sa medzi tu nie najmladšiu generáciu a pamätám si vašu pôvodnú zostavu so speváčkou Barbarou. Svojho času ste boli nadčasoví, hrali vás rádia. Nemám otázku ohľadne vášho pocitu na pódiu, myslím, že s tým nemáte problém. Mňa skôr zaujíma váš názor na dnešné komerčné rádia, ktorých nezaujíma názor poslucháča, tvária sa, že robia prieskum ,ale ktovie kde.. a hrajú iba to čo im niekto nalinkuje. Vás nemám šancu počuť v rádiu a pritom viem, že vás niektoré české rádia hrali. Čo myslíte zmení sa situácia v našich rádiách?
Dakujeme pekne. O tom, ze playlisty vacsiny radii su zostavovane "zo zakulisia" a s nazorom posluchaca nemaju nic spolocne sme pisali na nasom blogu. Ci sa to niekedy zmeni je tazke povedat - urcite nie radikalne, ale aspon ciastocna zmena by sa dala dosiahnut, keby sa domaca hudobna scena trochu zaktivizovala a zacala v tomto smere konat ...
01.08.2011 10:32 - otázka od Matko
Nazdar chcel by som sa opytat o com sa spieva v pesnicke hafanana?
To je otazka na Africa Simona - on ten text v roku 1975 napisal :-) Ale pokial vieme, tak ten text nema ziadny vyznam ..
01.08.2011 10:30 - otázka od Veronika
Dobrý deň vám prajem,ja nemám otázku iba vám chcem zaželať obidvom nech sa vám v živote darí,nech ste zdravý,štastný a nech vás všetko zlé obchádza a hlavne nech sa vám darí v Hudbe!!!!!!!Pekný zvyšok dňa želám a Dovidenia :o)
Dakujeme velmi pekne - napodobne zelame vsetko dobre aj Tebe :-)))
01.08.2011 10:29 - otázka od Anduska
Pre Boha Vy ešte existujete? Zažila som Vás a nebolo to nič moc. Keď Vám to nikto neporadil, tak Vám to radím Ja . Presedlajte na inú profesiu. Netrápte seba a ani ľudí okolo. Každý by mal vedieť kedy odísť, aby to nebolo trápenie, ako vo Vašom prípade :-))
Ziadna skupina sa nemoze pacit vsetkym :-) Ale vdaka za radu ...
01.08.2011 10:28 - otázka od andie
Ahoj vôbec nie je o vás počuť aspoň tu na Slovensku. Funguje Maduar, alebo už je za vodou?
Pokusime sa to zmenit :-) Ano funguje a pripravuje oslavy svojich 25. narodenin - koncertne turne s exkluzivnymi hostami (M. David, I. Csakova, K. Strihavka, Verona, MC Erik a Barbara) v 4 mestach Ciech a Slovenska (Zvolen, Ostrava, Brno, Praha) v oktobri tohto roku a tiez vydanie kolekcie 8 nosicov s kompletnou diskografiou a videografiou skupiny.
01.08.2011 10:24 - otázka od anusha
Haloo bratia máte pekné priezvisko, z ktorej časti nášho krásneho Slovenska pochádzate?????
Z Rimavskej Soboty :-)
01.08.2011 10:23 - otázka od Robo
Ahojte, co hodnotite ako najvacsie vase zlyhanie v oblasti hudobneho priemyslu?
Vzdy ked clovek nieco robi, robi aj chyby - to k tomu patri. Ale ako povedal legendarny Rocky svojmu synovi - nie je dolezite kolkokrat ides k zemi, ale kolkokrat vstanes ...
01.08.2011 10:20 - otázka od Pishta
Ahojte "prepisovaci historie slovenskeho hudobneho priemyslu" :-D Tak kolko ste zarobili na dobrovolnych prispevkoch za stiahnutie svojich albumov? A kedy konecne prerazite vo svete? To, ze ste boli na par vyberovkach, je sice ok, ale podla toho, ako velkohubo sa prezentujete, by clovek ocakaval aj svetove hitparady a zavideniahodnu predajnost albumov vonku. Nic z toho ste nedosiahli, ale uz roky mate kopec reci, aki ste uzasni a svetovi (ale nepochopeni - lenze to vy ste ti, co nechapu).
Ahoj, na komunikovani objektivnych vysledkov nie je nic velkohube - aj ked to mozno niekoho drazdi. Mrzi nas, ze sme zatial nesplnili Tvoje ocakavania ... Budeme musiet pridat :-)
01.08.2011 10:17 - otázka od Marta
Dobry den, aký je to pocit stáť po 16.rokoch na jednom podiu s bývalými členmi skupiny? Som zberateľka autogramov. Prosím, pošlite mi podpisakrtu so všetkými autgramami členov. Marta Bullova, THK 20, 974 04 Banská Bystrica. Prajem príjemný deň a ďakujem.
absolutne vynikajuci - vsetci sa na to velmi tesime :-) So ziadostou o autogram sa mozes obratit na info@mmbmg.com a vyriesime to k Tvojej spokojnosti - alebo aj osobne na zvolenskom koncerte 12.10., z Bystrice je to na skok
01.08.2011 10:15 - otázka od marek
nemate pocit ze robit takuto akciu je zbytocne? ono treba vediet kedy dost a mam pocit vase casy su uz par rokov zratane. ved tam pridu len ludia s vasich rodin a mozno par kamaratov...
oslavit 25 rokov nepovazujeme za zbytocne - a pre ludi, ktori maju radi hudbu 90 rokov je takato akcia vitana - sme presvedceni, ze to bude skvela koncertna party
01.08.2011 10:11 - otázka od mirek
caute pocul som ze nahravate aj piesen s erikom a barbaraou ktora bude na novom albume. bude to anglicka pisen v style disko ako sme zvyknuti? diky pekne.
Ahoj - pocul si dobre, bude sa robit aj nova skladba s Erikom a Barbarou - bude to tanecna anglicky spievana vec a my dufame, ze ludom sa bude pacit. Spolu s dalsimi pripravovanymi duetmi sa objavi na pripravovanom novom albume, ktory vyjde na jesen - ako sucast narodeninovej kolekcie 8 nosicov s nazvom Anthology Pack
01.08.2011 10:08 - otázka od Stefan Szabo
cau chalani, aký máte názor na rómsku problematiku v Rimavskej Sobote ?
v case, ked sme v Rimavskej Sobote posobili nebola tato problematika az taka vypukla, nam prislo to suzitie v podstate bezproblematicke - v sucasnosti vsak mame pocit, ze sa to celoslovensky vymyka spod kontroly
01.08.2011 10:06 - otázka od amica
Ako si rozumejú bratia Matyinkovci? Z ktorej časti nášho krásneho Slovenska pochádzate? Majte pekný deň
po tolkych rokoch sme uz dobre zohrati - takze bez problemov :-) Pochadzame z juznej casti stredneho Slovenska, konkretne z Rimavskej Soboty - teraz vsak uz 10 rokov posobime v Modre pri Bratislave
01.08.2011 10:03 - otázka od ingi
Ahojte, dajte info o rodine, manzelkach, frajerkach a splodenych detoch. Dik.
Ahoj - Juraj je uz 8 rokov zenaty a ma dvoch synov (7 a 5 rokov), Ladislav je stale slobodny - aktualne bez frajerky :-)

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu