Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Chinaski boli online!

Chinaski
Chinaski

Chinaski, jedna z najúspešnejších českých kapiel, vyráža v marci na slovenské turné. Ako hosťa si na koncerty do šiestich miest pozvala Katarínu Knechtovú.

Kapela na čele so spevákom Michalom Malátnym patrí medzi špičku súčasnej hudobnej scény, pravidelne vyhráva nielen v diváckych anketách, ale získala aj niekoľko ocenení hudobných kritikov. Chinaski doteraz vydali jedenásť štúdiových albumov, z ktorých vzišli hity ako Tabáček, Zadarmo či Klára. Ich aktuálny album Není na co čekat vyšiel v septembri 2010 a niekoľko mesiacov patril medzi najpredávanejšie albumy v Českej republike. Single Šatna a Spáč sa výborne uchytili aj v slovenskom rádiovom éteri.

Špeciálnym hosťom turné bude Katarína Knechtová. Táto charizmatická speváčka, ktorá momentálne pracuje na svojom druhom sólovom albume, vystúpi na turné so svojou kapelou. Chinaski a Knechtová majú so spoločným koncertovaním už skúsenosti. Na jar 2004, keď bola Knechtová speváčkou a líderkou kapely Peha, absolvovali československé turné, ktoré malo obrovský úspech na oboch stranách Moravy. Po siedmich rokoch si spoluprácu zopakujú a to nielen na Slovensku, ale i v Česku, kde budú pokračovať v apríli v spoločnom koncertovaní.

Termíny turné:
25.3. Trenčín, Piano Club
26.3. Prievidza, Element Club
29.3. Prešov, PKO
30.3. Žilina, Dom kultúry
31.3. Košice, Spoločenský pavilón
13.4. Bratislava, Majestic Music Club

www.chinaski.cz
www.katarinaknechtova.com
 

Rozhovor

11:02:30 - otázka od: Jethro poznate rapera delika on v jednom treku hovori ze prijebany Chinaski poculi ste to co na to hovorite Delika neznám, ale hiphopeři mají většinou silné řeči, ale tím to končí :-)

11:03:11 - otázka od: Monika Ahoj chalani, otázka na Michala dúfam, že tvoje priezvisko Malátny neznamená, že si stále unavený. Prajem pekný deň Mám trochu nižší krevní tlak, ale unavený nejsem ani chvíli!

11:04:40 - otázka od: sl. Yeova ahojte chalani, budete na turne hrat aj Kerku? a dockame sa Puncochaci? :) Kérku určitě hrát budeme, je to jedna z našich oblíbených, Punčocháče ještě nevím, možná v přídavcích

11:06:01 - otázka od: denisa Krasny aj ked uprsany den prajem, chcem sa opytat ci si zaspievate aj nejaku pesnicku spolocne s Katkou. S Katarínou určitě něco dohromady dáme, možná hymnu!

11:07:38 - otázka od: bibiana Halooo radi chodíte na Slovensko, páči sa vám tu u nás? Čo sa vám na Slovensku najviac páči? Líbí se nám tu moc, jezdíme sem už jako domů, nejradši mám vaše hory.

11:08:36 - otázka od: jubi Ahojte, čím vas zaujala Knechtová spevom, alebo vizážou? Samozřejmě zpěvem, ale hezká je taky. Nějak jsme si padli do ucha.

11:10:34 - otázka od: mima Otázku mám ohľadom eura, kedy nabehnete na túto menu? Lepšie by sa vám v europskej únii platilo, či nie? Vůbec netuším kdy má Česká republika najet na euro, promiňte, v tomto se vůbec nevyznám.

11:13:15 - otázka od: Mofo Ahojte :) Pripravujete niečo špeciálne na turné na Slovensku ? Napríklad duet s Katkou Knechtovou. Držm palce, nech sa Vám turné vydarí! Vidíme sa na koncerte ... :) Díky za přízeň! Určitě dáme s Katkou nějakou píseň společně, zatím není jasné kterou. Je tu pár kandidátů: Takmer svatý, Na na na nebo hymnu?

11:17:37 - otázka od: zavinacka caute, preco ste sa rozhodli pre hosta prave pre Katku Knechtovu? Pekny den :) D. Dobrý den, jsme s Katarínou kamarádi už dlouho, líbí se nám její styl. V Čechách je nedostatek takových zpěvaček jako je Katarína, zpěvaček, které vědí co a pro koho zpívají. Moc se na společné turné těšíme, je to vždy sladká odměna po tvrdé práci ve studiu.

11:18:56 - otázka od: verutak Tak vas hip hop sa neda pocuvat je to hrozne ten vas rep keby viete ludovky zahrat to by bolo !!! mame doma platne ale vas nepoznam a to od rana mi hra gramofon Zahoďte desky a přijďte na koncert! Bude rap i lidovky :-)

11:20:04 - otázka od: misa Dobry den, naspievate s Katkou Knechtovou spoocny autorsky duet tak ako s NoName? Ne, nic takového zatím nechystáme, ale je možné, že během společného turné něco vznikne.

11:25:08 - otázka od: zuza Michal, ked som pozerala film fighter, tak som si spomenula na vas klip, kde boxujes.. Nespominam si teraz na nazor.. Mas rad box? Videl si ten film? Film jsem ješťe neviděl, ale chodil jsem s boxery na tréninky víc jak 4 roky a klasický box mám vcelku rád, ale víc mě teď baví bedbinton, je tam míň násilí a nadřeš se stejně. Jinak Christiana Balea moc nemusím :-(

11:26:58 - otázka od: Peter Chodite ako kapela povzbudzovat Marpa na zapasy? Marpo měl jeden zápas před vánocemi, ale bohužel jsem tam nebyl. Ale vyhrál i beze mne.

11:28:57 - otázka od: janka Aku muziku pocuvate v aute, ked spolu cestujete na koncerty? :) Faith no more, Elbow, U2, Radiohead, Zero 7 atd.

11:29:27 - otázka od: cucoriedka Ktora slovenska spevacka je tvoja najoblubenejsia? :) dakujem za odpoved Katka Knechtová aa Zuzana Smatanová

11:31:33 - otázka od: Sjuzie Ahojte. Minule leto bolo super, lebo ste hrali vela festivalov na Slovensku. Chystate sa aj tento rok? Drzte sa! Tenhle rok budeme hrat na Topfestu a na Seneckych jezerech pri otvirání sezony. Budeme se na Vás tešit.

11:32:59 - otázka od: Mima Caf chalosi, to je super ze budete v Ba, konecne!!! Velmi sa tesim!Milujem Vase pesnicky, pripominaju mi totiz moju tajnu lasku!!! No balzam na dusu...myslim, tie pesnicky! My už se do Bratislavy taky moc tešíme, tak 13 Apríla......Hurá!!!!!!!!

11:34:52 - otázka od: Mato Caute z Kosic! Ste super, tesim sa na Vas na konci marca. Bude aj nejaka zurka po koncerte? :) Nic velkého neplánujeme.......jen v Trenčíne, Prievidzi, Prešove, Ziline, Bratislave a Košicích :-)

11:36:46 - otázka od: Lucka Ahojte, som vasa fanynka uz veeelmi dlho! Super pesnicky :) a otazka, co ponorkova choroba v kapele? Mate ju casto? Ako proti nej bojujete? Máme ji celkem často....preci jen jsme spolu tak 250 dní v roce. Ale zatim jsme to vzdy zvladli.....

11:36:46 - otázka od: kuko Caute, pozerate Seherezadu? ten serial Tisic a jedna noc? :) NE NE NE NE.........

11:39:11 - otázka od: janka aku muziku mate radi? co radi pocuvate doma? V kapele poslouchame vse od jazzu pres country az po rock and pop. Ted zrovna napr. Dixie Chicks....

11:40:24 - otázka od: koncertna maniacka ahojky, na akom paradnom koncerte ste boli naposledy? myslim nejaku zahranicnu hviezdu. rocku zdar! Libili se nám ACDC, ale i Black Eyed Pies byli perfektní. Super byli Radiohead, Faith no more......

11:41:26 - otázka od: Scorpio Ahoj kluci, zdravím z Brna. Budete letos na nějaký akci v Brně, slyšela jsem zatím jen o Majálesu. Ano, budeme hrát na Brnenskem Majalesu na zacatku kvetna.....pak pravdepodobne az na podzim.....

11:43:41 - otázka od: lukas Pekny den, mate super web, stara sa vam o to niekto, alebo to mate pod palcov vy sami? :) Ano, mame na to pár šikovnych chlapcu z btx.cz....díky za pochvalu

11:44:58 - otázka od: Jaja Caute chalani, co hovorite na Tomasa Klusa, podla mna je super! Podle nás taky. Pokud budou existovat interpreti jako je Tomáš Klus, tak nemáme obavy o budoucnost české hudby.....

11:47:06 - otázka od: zuzana Ahojte, co si myslite o superstar? Sledujete to? Nesledujeme to. Myslíme si že je to bouda hraničící s vykoristováním mladých, bezbranných lidí.....

11:47:50 - otázka od: klarika Caute, mate radsej leto alebo zimu? Lyzujete? Lyzujeme, ale radši máme léto, teplo a sluníčko......

11:49:34 - otázka od: martinka Caute, co auta? Ste maniaci? Alebo skor pohodovy vodici? V kapele jsme dva maniaci a čtyri pohodári :-)

11:50:47 - otázka od: jurajka Ahojte, moje deti maju velmi radi autopohadky. Kedy pride film aj na slovensko? Dakujem, pekny den. V Cechach má film premiéru 17.brezna a v Aprili by mela nasledovat premiera na Slovensku.

11:51:23 - otázka od: Miska Ahojte,budete hrat aj Dusi z gumy, je super! Budeme...díky!!!

11:55:11 - otázka od: Kika Ktoru pesnicku mate od Katky Knechtovej najradsej? Kupem sa vo vani plnej piraní..... Dekujeme za otázky a budeme se Vás všechny tešit na tour.ň Díky

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu