Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zdravotné sestry v Poľsku ohrozovali nedonosené dieťa

Zobraziť galériu (4)

KATOVICE - Poľsko je šokované! Zdravotné sestry vytiahli nedonosené dieťa z inkubátora a hrali sa s ním ako s bábikou! Fotografie z Katovíc otriasli našimi severnými susedmi viac ako zábery z irackej väznice!

Dve ošetrovateľky z Hornosliezskeho centra zdravia matky a dieťaťa sa počas nočnej služby asi nudili. Vymysleli si preto brutálnu zábavu - vytiahli z inkubátora kilogramové bábätko a hrali sa s ním ako s vecou. Dokonca sa s ním fotografovali a nútili vydesené, plačúce dieťa "pózovať"! "Jedna z nich si vložila dieťa do vrecka na plášti a mávala jeho drobnou rúčkou," napísal denník Gazeta Wyborcza. Zatiaľ nie je známe, kedy ošetrovateľky urobili šokujúce zábery. Preto zároveň nie je možné zistiť, ktoré konkrétne dieťa bolo obeťou ich zvrátenej zábavy.

Sadistické správanie ošetrovateliek vyšlo najavo vďaka zamestnancovi fotoslužby, kde si dali ošetrovateľky urobiť snímky nočnej zábavy. Ten poskytol šokujúce zábery najväčším poľským denníkom. Ošetrovateľky boli okamžite prepustené z práce. Čaká ich súd a za ohrozenie zdravie dieťaťa im hrozí až päťročný pobyt za mrežami.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu