Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Na vražde zarobil, po svojej obeti zdedí štvrť milióna!

BrandonPalladino
BrandonPalladino

NEW YORK - O tom, že aj na zločine sa dá dobre zarobiť, sa nedávno presvedčil odsúdený vrah z amerického štátu New York. Od ženy, za ktorej vraždu ho pred dvoma rokmi odsúdili, totiž zdedí štvrť milióna dolárov (202-tisíc eur).

Brandona Palladina (24) po prepustení z väzenia, v ktorom si odpykáva trest za vraždu svojej svokry, čakajú doslova zlaté časy. "Toto je spravodlivosť? Nechápem, ako je možné, že z toho čo spáchal, bude nakoniec profitovať. Pred pätdesiatkou vyjde z väzenia a stane z neho boháč," pozastavuje sa nad situáciou sestra zavraždenej Donna Larsenová.

Palladino v roku 2008 zavraždil Dianne Edwardsovú po tom, ako ho vo svojom dome prichytila pri krádeži šperkov. Podľa Larsenovej sa na lúpeži podieľala aj dcéra obete, Deanna (23), jej účasť sa však nikdy nepodarilo preukázať.

Palladino neskôr so sudcom uzavrel dohodu, ktorá ho namiesto doživotia poslala do väzenia "len" na 25 rokov vrátane doby, ktorú si už odsedel. Pôvodne mala všetok majetok Edwardsovej zdediť jej dcéra, tá však pred necelým rokom zomrela, a tak všetky peniaze nakoniec pripadli odsúdenému mladíkovi.

Larsenová však odmieta celú vec nechať len tak; chystá sa osloviť sudcu, ktorý mal prípad na starosť a požiadať ho, aby uzavretú dohodu anuloval dovtedy, kým sa páchateľ nevzdá dedičstva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu