Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenka mala utopiť novorodenca v záchodovej mise!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/PLZEŇ - Mladá matka (20) zo Slovenska porodila dieťa a bezprostredne po pôrode ho mala zabiť! O šokujúcej udalosti dnes napísal portál novinky.cz.

Mŕtve novorodeniatko v záchodovej mise a apatická matka. Takýto obrázok sa naskytol záchranárom, ktorých privolali minulý piatok do ubytovne v Plzni.

K žene ich privolal jej priateľ. "Okolo šiestej večer volal na tiesňovú linku muž s tým, že jeho družka krváca a má potrat. Informácie boli dosť zmätené a naviac muž nebol príliš zhovorčivý s odôvodnením, že sa ponáhľa do práce," uviedla hovorkyňa plzeňskej záchranky Lenka Ptáčková.

Keď lekár dorazil na miesto, zistil, že nejde o potrat, ale o normálny pôrod donoseného dieťaťa. "To bolo podchladené, v bezvedomí a nejavilo žiadne známky života. Ani po intenzívnej resuscitácii sa ho zdravotníkom nepodarilo oživiť," upresnila Ptáčková s tým, že matku previezla sanitka na gynekológiu do nemocnice. Zdravotníci potom na miesto privolali kriminálku.

Po predbežnej správe súdnych patológov to teraz vyzerá, že žena zo Slovenska dieťa bezprostredne po pôrode zabila. Zrejme ho v záchode utopila. Či konanie matky súvisí z popôrodnou psychózou, pri ktorej sú rodičky vystavené veľkému náporu pre ne do tej doby neznámych emócií, budú zrejme skúmať znalci.

Žene hrozí obvinenie zo zločinu vraždy novonarodeného dieťaťa matkou, za čo môže ísť do väzenia až na osem rokov. Zrejme už je v policajnej cele a čaká, či prokurátor podá návrh na vzatie do väzby, dodal český portál.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu