Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Týždeň pred pôrodom si vyvolala potrat, dieťa splodila s milencom!

Sarah Cattová
Sarah Cattová (Zdroj: anorak.co.uk)

LEEDS - Dvojnásobná matka z Veľkej Británie bola poriadne nahnevaná, keď otehotnela tretíkrát. Keďže viac detí už nechcela a navyše to posledné splodila s milencom, rozhodla sa pre krutý čin. Plod, ktorý v sebe nosila, otrávila len týždeň pred termínom pôrodu.

Sarah Cattová bola v 38. týždni tehotenstva, keď si na internete kúpila od indickej firmy látku, ktorá vyvolala potrat. Porodila mŕtveho chlapčeka a tvrdila, že ho pochovala na záhrade. Jeho telíčko sa ale nikdy nenašlo.

Dôvodom vraždy nenarodeného dieťaťa bola skutočnosť, že ho počala so svojím dlhoročným amantom a nechcela, aby ich vzťah odhalil jej manžel v prípade, že by sa syn milencovi veľmi podobal.

Cattová na polícii povedala, že potratila prirodzene. Vyšetrovatelia však dokázali, že tak urobila zámerne a s pomocou jedu. Tridsaťpäťročná žena sa nakoniec priznala, ľútosť však neprejavila. Tento týždeň ju odsúdili na osem rokov do väzenia.

"Pripravili ste o život syna, ktorý sa mal čoskoro narodiť. S týmto vedomím budete musieť žiť do konca života," uviedol sudca pred vynesením rozsudku. Informoval portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu