Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Za rituálne vraždy dostali mladí satanisti 8 až 20 rokov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

MOSKVA - K väzeniu na od osem až 20 rokov odsúdili šiestich mladých ruských satanistov za rituálne vraždy štyroch mladých ľudí. Hrozný čin spáchali v roku 2008 v lese, kde svoje obete najprv dobodali, rozrezali a potom čiastočne zjedli.

Obžalovaných, z ktorých štyria boli v čase spáchania činu maloletí, uznali vinnými z "vraždy štyroch ľudí s cieľom zorganizovať rituálne zasvätenie, zo zhanobenia pozostatkov a z krádeže", uvádza sa v rozsudku súdu v Jaroslavli na na severovýchode Ruska.

Vodcu skupiny odsúdili na 20 rokov väzenia, päť ďalších komplicov dostalo trest od osem do desať rokov. Siedmeho člena skupiny zbavili svojprávnosti a nariadili mu psychiatrickú liečbu.

Denník Komsomolskaja Pravda s odvolaním sa na vyšetrovateľov napísal, že obete - traja chlapci a jedna dievčina – mali v čase spáchania zločinu 16 až 17 rokov. Páchatelia ich vlákali do vidieckeho domu, prinútili ich sa opiť, jedného po druhom dobodali, telá rozrezali a ich časti si piekli na ohni.

Obetiam podľa satanistického rituálu zasadili nožom 666 rán. Číslice 666 je v desivej súvislosti uvedená v Apokalypse a je považovaná za symbol zla. Skupinu dolapili, keď sa dopustila znesvätenia cintorína. Proces sa vzhľadom na charakter zločinu a k tomu, že jeho páchatelia boli neplnoletí, konal za zatvorenými dverami.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu