Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Policajti po havárii: Mali byť opití a pobiť sa s kolegami!

ilustračné foto
ilustračné foto

PRAHA – Posádka havarovaného auta bola pod vplyvom alkoholu a pobila sa s dopravnými policajtmi, ktorí na miesto prišli nehodu vyšetriť, informoval tn.cz. K incidentu došlo v sobotu podvečer na diaľnici D1 a v havarovanom aute rovnako sedeli policajti! Prípadom už sa zaoberá policajná inšpekcia.

Podľa tn.cz mala opitá posádka havarovaného policajného auta fyzicky napadnúť kolegov, ktorí boli k havárii privolaní. Informáciu zatiaľ nikto oficiálne nepotvrdil. "K prípadu nemám informácie. Inšpekcia nevyšetruje dopravnú nehodu policajtov. Inšpekcia sa ale zaoberá incidentom, ktorý sa odohral po nehode," povedala hovorkyňa inšpekcie Martina Lídlová. K okolnostiam samotnej potýčky sa však odmietla vyjadriť.

Policajti havarovali v sobotu okolo 17:45 na 29. kilometri diaľnice D1 v smere na Prahu. "Môžem len potvrdiť, že na nehode, pri ktorej nebol nikto zranený, mali účasť policajti," povedal policajný hovorca Jakub Vinčálek. "V prípade preukázania pochybenia policajtov prijmeme príslušné personálne opatrenia," uviedol s vysvetlením, že k pracovnému zaradeniu policajtov sa nemôže vyjadriť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu