Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Výpredaj v Londýne: 10 zranených policajtov

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Najmenej desať policajtov utrpelo poranenia pri piatkovom zásahu pred londýnskym obchodom americkej módnej značky American Apparel. Spoločnosť vyhlásila štvordňový výpredaj, ktorý spoločne s internetovou kampaňou prilákal okolo 2000 záujemcov, z ktorých sa podľa serveru BBC niektorí pustili do potýčiek so strážcami zákona.

Traja ľudia boli zadržaní za porušovanie verejného poriadku. Podľa polície organizátori akcie nezvládli nečakaný prílev záujemcov. Polícia jednala so zástupcami spoločnosti, ktorí akciu zrušili.

Výpredaj sprevádzala reklamná kampaň na internetových sociálnych sieťach, ktorá povzbudila záujemcov, aby prišli včas. Podľa jedného z účastníkov akcie to potom vyzeralo, ako by sa predajňa spoločnosti stala pútnickým miestom, ku ktorému sa schádzajú tisíce ľudí. Väčšina z nich sa vraj správala spôsobne, potýčky údajne vyvolala skupinka mladíkov, ktorí sa tlačili pri vchode.

Spoločnosť sa za udalosti pri piatkovej akcii ospravedlnila a uviedla v písomnom vyhlásení, že sa s ničím podobným počas svojich výpredajov zatiaľ nestretla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu