Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Falošný gynekológ "liečil" pacientky pohlavným stykom

ilustračné foto
ilustračné foto

VARŠAVA - Netradičný spôsob liečby gynekologických problémov ponúkal dievčatám v Poľsku istý muž, ktorý sa vydával za ženského lekára a onkológa. Pacientkam tvrdil, že im od ich zdravotných ťažkostí pomôže pohlavným stykom. Za svoju "prácu" od nich žiadal peniaze. Podvodníka hľadá polícia.

Asi päťdesiatročný muž, ktorý si hovoril gróf Zdzislaw Myszkowski, ženám narozprával, že je známy gynekológ a má vlastnú kliniku vo švajčiarskej Ženeve. Jeho historke uverila devätnásťročná dievčina zo Zakopaného, ktorej nahovoril, že má choré vaječníky. Zachrániť ju podľa neho mohla nákladná operácia. Myszkowski ale pacientke ponúkol aj iný variant liečby - pohlavný styk. Dievča za tento "zákrok" falošnému lekárovi zaplatilo 1300 zlotých (približne 330 eur).

Polícia zo Zakopaného "grófa Myszkowského" hľadá pre podozrenie z podvodu a znásilnenie. Vychádza z toho, že dievča by s "liečením" nesúhlasilo, keby jej Myszkowski nenahovoril, že je ťažko chorá. Ako informujú poľské médiá, po "známom sexuológovi" pátrajú aj policajti zo severného Poľska kvôli ďalším prehreškom so sexuálnym pozadím. Oklamal aj dievča z dediny Szaflary neďaleko Nowego Targu na juhu krajiny. "Onkológ" jej tvrdil, že sa s ňou ožení na krakovskom hrade Wawel. Avšak začiatkom roka jej zavolal, že mal cestou do Ženevy autonehodu. Podvedená nevesta potom utiekla z domu a jej rodina o nej od januára nemá žiadne informácie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu