Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

O titul z Plzenskej univerzity prišiel aj Hitler!

Podľa videa na univerzite v Plzni študoval aj Hitler
Podľa videa na univerzite v Plzni študoval aj Hitler

PLZEŇ – Z rýchlych titulov na Plzenskej univerzite si robia už žarty. Podľa videa na internete študoval na škole aj Adolf Hitler. Zábery z filmu Pád Tretej ríše s českými titulkami ho zachytávajú vo chvíli, keď o svoj nečestne získaný vysokoškolský titul prišiel.

Krátky šot začína v šedej ponurej miestnosti. Adolf Hitler sa skláňa nad mapou, na ktorú ukazuje jeden z jeho najbližších dôstojníkov. Práva nevyšli, skúste študovať v Berlíne, radia Hilterovi vojaci. "To nebude potrebné, kým tam bude Milan Kindl dekanom," tvrdí diktátor. Potom sa ale dozvedá, že Kindla odvolali a jemu odobrali titul.

Po uvažovaní upadá nacistický vodca do depresií. Zveruje sa vojakom, že právo študovať nechcel, chcel presviedčať ľudí o svojich názoroch.

"Ten dekan vyzeral ako Gandalf sivý, malo mi dôjsť, že sa na to príde," premýšľa nahlas diktátor. Bilboardy si zase robia srandu z rýchleho štúdia primátorky Chomutova Ivany Řápkovej. Je na nich napísané: Hľadám index a spolužiakov z Plzne! Zn.: Nájdem? Ivana Řápková, expresná študentka.

Primátorka o bilboardoch netušila. Odmieta, že by za tým bola ona. "Jednoznačne sa potvrdzuje, že začína špinavý predvolebný boj. Podobné bilboardy v minulosti pochádzali z dielne sociálnej demokracie," myslí si politička z ODS.

Podľa reklamného experta Petra Vaňka táto reklama nijako neškodí. Celá kauza už je všetkým veľmi dobre známa.

VIDEO: Hitler prišiel o titul z Plzenskej univerzity


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu