Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vyšiel na povrch podvod s dvojníkom Putina? Detaily, ktoré to majú jasne dokazovať: Všimnite si tú bradu!

Vladimir Putin
Vladimir Putin (Zdroj: SITA/Mikhail Klimentyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)

MOSKVA - Pretrvávajú neoverené informácie, že Vladimira Putina pravidelne zastupujú dvojníci. Zábery z Moskvy, Mariupolu a Sevastopoľu majú teraz konečne odhaliť podvod kremeľského tyrana. Zameriavajú sa na niekoľko detailov na jeho tvári.

Pretrvávajú fámy, že Vladimir Putin posiela dvojníkov na verejné vystúpenia pre svoj zhoršujúci sa zdravotný stav. Len pred pár dňami pri návšteve továrne na helikoptéry bol opäť spozorovaný podozrivý údajný dvojník, ktorý je zrejme odhalený. Pretože podľa telegramového kanála General SVR dvojník „ukázal emócie, ktoré sú pre Vladimíra Putina nezvyčajné“.  Upozornil na výrazy tváre a príliš emotívne mávanie rukami.

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 390 (Zdroj: Facebook/General Staff of the Armed Forces of Ukraine)

Dvojník kremeľského tyrana rozpoznaný podľa brady?

Bývalý námestník ukrajinského ministra vnútra Anton Geraščenko v súčasnosti živí špekulácie o Vladimirovi Putinovi a jeho údajných dvojníkoch. Ukrajinský politik na Twitteri zdieľal fotomontáž pozostávajúcu z troch snímok Vladimíra Putina, ktoré vznikli s odstupom niekoľkých dní v Moskve, Sevastopole a Mariupole. Na všetkých troch fotografiách je kremeľský tyran vidieť z bočného profilu. Putinova čeľusť je na každej jednotlivej fotografii zakrúžkovaná červenou farbou. Pretože to očividne vynáša na svetlo dvojníka.

Ukrajinský politik je presvedčený o teórii dvojníkov

Na nahrávke z Moskvy a Mariupolu má ruský prezident dosť špicatú bradu a zovretú čeľusť. Na obrázku, ktorý bol urobený v Sevastopole, je oblasť brady veľmi ochabnutá a je na nej jasne viditeľná dvojitá brada. „Kto je podľa vás ten pravý?“ chce vedieť Anton Geraščenko od svojich viac ako 291 000 sledovateľov v službe krátkych správ.

Do diskusie sa okamžite zapojilo množstvo používateľov Twitteru. Veľa z nich však považuje uši ako skutočný dôkaz podvodu s dvojníkom. "Rovnako ako naznačoval @NHosk2, vedel som, že uši sa často zabúdajú falšovať. Všetky 3 som porovnal s vedľajšou fotkou z roku 2009. Odhadujem, že stredná fotka je Putinova. Uši a nos sú iné ako tá prvá a pasujú k strednému obrázku,“ komentoval jeden používateľ.

Špekulácie o Vladimírovi Putinovi! Dvojník sa medzi ľudmi správa inak

Iní, naopak, považujú správanie Vladimíra Putina za kľúčové pre rozpoznanie jeho telesných dvojníkov. "Ako hovorí Strelkov, ak v okolí nikto nie je, je to ten pravý. Ak je v blízkosti iných ľudí, je to falošné," uvádza sa v jednom z tweetov.

A potom sú tu takí, ktorí neveria teórii o dvojníkoch. "Je to ten istý muž... ale určite upadá. Zlomený muž," napísal tento používateľ Twitteru.

Viac o téme: DvojníkBradaRuskoVladimir Putin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu