Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dievča pod vplyvom alkoholu nakrúcalo zbesilú jazdu: VIDEO Zabila som sestru, kričala po havárii

Obdulia Sanchez natočila smrť vlastnej sestry. Zobraziť galériu (2)
Obdulia Sanchez natočila smrť vlastnej sestry. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES - Namiesto toho, aby svojej sestre pomohla, odvysielala jej smrť naživo. Obdulia Sanchez zverejnila na sociálnej sieti Instagram šokujúce video. Šoférovala pod vplyvom alkoholu a zrážke sa už nedokázala vyhnúť. To, čo sa stalo potom, vyrazilo mnohým dych.

Video zverejnila Obdulia Sanchez minulý týždeň v piatok. Pred jazdou si mala údajne vypiť a šoférovala značne podgurážená alkoholom. Vzadu sedeli dve štrnásťročné dievčatá, z ktorých jedna bola jej sestra Jacqueline, informoval portál nypost.com.

Nehoda sa stala v Stocktone v štáte Kalifornia na diaľnici. Obdulia nezvládla riadenie a havarovala. Na videu je zachytený krik dievčat. Kým ostatní by pomohli, Obdulia vysielala naživo aj naďalej. "To nie je vtip. Už nežije. Moja sestra umiera, pozrite!"

Dievča pod vplyvom alkoholu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Video pokračovalo aj po otrasných záberoch na mŕtvu sestru. "Zabila som vlastnú sestru, do riti, ok? Viem, že pôjdem do väzenia už navždy. Je mi to jedno, ľúbim ťa zlatko. Budem ťa držať," kričala vo videu a triasla telom nebohej sestry.

Kalifornská polícia neskôr potvrdila, že 18-ročná šoférka bola pod vplyvom alkoholu. Jej auto preletelo cez pot s ostnatým drôtom a ostalo prevrátené na streche. Jacqueline nebola pripútaná a sila nárazu ju vymrštila z auta. Polícia v súčasnosti zadržiava Obduliu v okresnej väznici.

Upozornenie. Zábery nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy.

Instagram smrť

Viac o téme: SmrťNaživoKaliforniaInstagramObdulia Sanchez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu